Auto reklamy - vice i mene povedene kousky
Re: Auto reklamy - vice i mene povedene kousky
Jen aby se z toho po pár blackoutech (nezdá se,že by ESSR polevoval v podpoře "obnovitelných" zdrojů,spíš naopak) nestala realita..
Akorát místo těch nesmyslů z reklamy bude jedna elektrocentrála někde v kamrdlíku..
Akorát místo těch nesmyslů z reklamy bude jedna elektrocentrála někde v kamrdlíku..
Jeste tu mame alternativni realizaci tehoz napadu od Renaultu.
Jak ke vsemu musi ty motory kourit a hlucet, jako by snad prave to bylo obrazem soucasnych spalovacich motoru...
Jak ke vsemu musi ty motory kourit a hlucet, jako by snad prave to bylo obrazem soucasnych spalovacich motoru...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
ale Renault má ty nesmysly docela hezký (hlavně mixér )..
Ty vole co jsem si to koupil , nestačim se divit, co jsou z Audi schopní udělat za sračku.Caddy píše:po te krase s GTO je to az drze, ale to mi fakt nedalo, kam az to audi povede absurdnost.... prej ekologicky dyzl, to je stejny jako rict vonave hovno...A mimoto krasne do extremu dohnane ekoteroristicke choutky...
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
pokud by ten mixer bral i pouhý N95 tak bych ho chtěl.pjanda píše:Jeste tu mame alternativni realizaci tehoz napadu od Renaultu.
Slow and serious
Skanz3n
Skanz3n
Jedna lehce infantilni hybridni reklama Ale neni to uplne bez napadu...
Skanz3n
Skanz3n
Toto je opravdu pekna vzpominka Reklama na u nas neprilis zname AMC AMX z roku 1978 - stylizace toho klipu je dokonale dobova
Skanz3n
Skanz3n
Skanz3n
Skanz3n