Zimní "sportovnější" pneu

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Zimní "sportovnější" pneu

Příspěvek od pavproch »

u strnadela.... po slevě za tři stoky a něco... takže plná cena bude okoo pětikola
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

To s tím "kam jezdí PP" bylo spíše filozofycké otázání se.
Jestli plnou cenou myslíš sundání pneu, nandání pneu, nafouknutí inertním plynm, nalepení/naklepnutí závaží při vyvážení, tak to jsem měl za 8,50€ za kus. Ale neber to prosím ve zlém, že se chci povyšovat. A ani nevím, jestli jsem vážně nedostal slevu, ikdyž z duvodu neobliby rodinkárstva/protěžování jsem si o ni ani neříkal. :ymblushing:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

u strnadla ňa stojí výměna všech 4 gum na alu kolech v průměru asi 320 (podle závažíček): sundání z auta, sundání starých gum , nandání nových, nový ventilek, nafouknutí, dvojité vyvážení, nandání na auto.... drbačka cca na hodinu... tři kila za hoďku je imho přiměřená cena...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
borekb
Autoškolák

Příspěvek od borekb »

V Pardubicích se to nesežene moc pod 7 stovek...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Najhorsie mi na takomto prezuvani vadilo, ze som odkazany na niekoho - musim sa objednat, ist vtedy ked ma cas, vycvakat mu to...iked existuju aj garazovy prezuvaci, ktori odmietaju objednavkovy system a funguju na poradovniku pred jeho garazou ;))
Ked mam dve sady, prezujem tesne predtym nez ma snezit a vyzujem hned jak sa dlhodobejsie otepli...nie som na nikoho odkazany. A prevazenie dam spravit pri najblizsej prilezitosti ked som s autom v servise (no zatial ich bolo treba prevazovat minimalne)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět