BMW E36

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW E36

Příspěvek od Snowman000 »

d1.8t píše:Zas bych to s těma sedačkama nepřeháněl, nebylo by dobrý aby ti co je nemají nabyli přesvědčení, že je to závodní sedák. Ale časem je to chce určitě dokoupit, no.

Problém bude až zatoužíš zašpérovat to. Ale to jsi věděl před koupí.
Tak mna uz s tymi sedackami nakazili, no hlavne aj osobna skusenost rozhodla...je v nich aspon pre mna mozny pohodlnejsi a nizsi posaz (neviem, ci je to len moj pocit).
Ak vie niekto o 2ks prednych predFL sport manual sedaciek v latke, tak si prosim na mna spomente, diky :ympray:
A ano spera zacne chybat po prvej zime ;)) ale ide to aj bez toho v ramci moznosti :ymsigh:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

metaljohn píše:Já myslím, že až tak do toho auta zasahovat nebudu, přecejenom jeho hlavní využití je na cesty s tím, že mě to musí umět pobavit, drift mašinu z toho stavět nebudu :)
Je to velikej rozdíl. Trojka s open diff je taková poloviční trojka. ;)
RWD
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Snowman000 píše: Tak mna uz s tymi sedackami nakazili, no hlavne aj osobna skusenost rozhodla...je v nich aspon pre mna mozny pohodlnejsi a nizsi posaz (neviem, ci je to len moj pocit).
Ak vie niekto o 2ks prednych predFL sport manual sedaciek v latke, tak si prosim na mna spomente, diky :ympray:
A ano spera zacne chybat po prvej zime ;)) ale ide to aj bez toho v ramci moznosti :ymsigh:
Tak já jsem dlohodobej odpůrce obyč sedaček v BMW. Jsou strašný. Ostatně i metaljohn se to ode mě dozvěděl, když založil téma. Ale netřeba ze sportsiců dělat závodní skořepinu.
RWD
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

d1.8t píše:Tak já jsem dlohodobej odpůrce obyč sedaček v BMW. Jsou strašný. Ostatně i metaljohn se to ode mě dozvěděl, když založil téma. Ale netřeba ze sportsiců dělat závodní skořepinu.
Prezil som si podobnym blahovym pocitom, ze obyc. sedacky nie su nic moc, ale v pohode to staci, ved predchadzajuce auto malo podobne "sedacky"...no predosle auto malo 100kobyl a v zakrutach viac nedrzalo ako drzalo ;))
Sport sitze nie su ziadny nadpozemsky zazrak teleshoppingu, to tu myslim ze vieme vsetci ale pomozu si auto viac uzit, a nie sa cely cas len drzat :p
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Snowman000 píše:
d1.8t píše:
Prezil som si podobnym blahovym pocitom, ze obyc. sedacky nie su nic moc, ale v pohode to staci
I kdybych se snažil dostat mysl do stavu, že stačí. Nohy tomu nebudou věřit. V obyč sedačkách mě chytají křeče. To, že nepodrží je věc jedna, to že ze mě dělají invalidu druhá. Ale je to samozřejmě individuální.
RWD
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

d1.8t píše:I kdybych se snažil dostat mysl do stavu, že stačí. Nohy tomu nebudou věřit. V obyč sedačkách mě chytají křeče. To, že nepodrží je věc jedna, to že ze mě dělají invalidu druhá. Ale je to samozřejmě individuální.
S tym problem nemam, testovacia figurina mala asi podobne rozmery ako mam ja sam, no stale mam pocit ze sedim na barovej stolicke, chce to dostat sa nizsie a vystriet nohy do vodorovna :)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

d1.8t píše:Je to velikej rozdíl. Trojka s open diff je taková poloviční trojka. ;)
O rozdieli nepochybujem a verim, ze z toho bude celkom ine auto, no bohuzial je to druh upravy, ktoru pri 90% pojazdoch clovek neuciti/nevyuzije (aspon u mna to tak bohuzial je, stale je to daily car). A dat za to 1000-1200€ co je 1/4 hodnoty nasich E46... =((
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

d1.8t píše:Je to velikej rozdíl. Trojka s open diff je taková poloviční trojka. ;)
nevidel bych to az tak tragicky. v 330i mi to nikdy nijak zvlast nevadilo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

mmira píše:
nevidel bych to az tak tragicky. v 330i mi to nikdy nijak zvlast nevadilo.
Jak přeskakuju z jednoho do druhýho, tak to pociťuju docela znatelně.
RWD
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ja sveho casu stridal M3 a 330i a vyhovovala mi prave ta mekkost a uzivatelska privetivost 330i
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět