Onboard videa
Re: Onboard videa
honziss píše:Tvl jak moc musi bejt clovek hloupej aby tohle udelal?řidičBOB píše:někdy zůstává prostě rozum stát...
Podle mě je těch hlupáků čím dál více bohužel.
Hlavně si představ, že tihle dementi mají volební právo, řidičská oprávnění a někteří jsou i ochotní Tě školit o tom, že mají absolutní přednost jako chodci a někteří výtečníci to vztahují i na Tramvaj na přechodu
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
To dítě v kočárku tam vůbec nemělo být, není ničím vinno. Ti lidi naopak ano a hasiči rozjetí na 100Km/h. Omlouvám se, ale lidská debilita nezná mezí a pokud je někdo takto debilní, nepotřebuji ho mezi námi. Tak to prostě cítím. Je to přirozený výběr.Čistý Darwinismus.
to by na tom prechodu muselo stat cca 9,5mil lidi jen co se CR tyce
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Já jsem hroznej cynik, ale mě by to nevadilo dokud by tam ty mrtvoly někdo uklidil, aby to tam nafouklý nesmrdělo
Člověk je největší zkáza planety. U sebe začít nehodlám, nicméně, kdyby většina ostatních lidí zmizela (neříkám umřela...stačí když zmizí...někam , nebyl bych nešťastný. Potřeboval bych tady jen ponechat cca 100lidí. Lékaře a laboranty pro svou a rodinnou potřebu, okruh známých a někoho kdo by vyráběl benzín, naftu a trochu elektřiny. Ten scénář - volné dálnice, aut kolik chceš, volné baráky - si vyber který chceš...V podstatě TOTO ale bez zombíků. Za mě klidně. Já lidi nemám rád Odpadly by problémy s úředníky, stavebními povoleními, žádnej Babiš, žádná zkorumpovaná justice, nic...život v ráji a bez otravných sousedů, vrahů, pedofilů, narkomanů.
Pro EKO zaměřené lidi k výše uvedenému - emise by drasticky spadly o 99,99999% dolů
Jedna aktivistka kdysi hlásala něco jako zabij sebe, zachraň planetu. No někteří by se toho chytit mohli Premiér má jít příkladem svému lidu, tak by mohl začít
Člověk je největší zkáza planety. U sebe začít nehodlám, nicméně, kdyby většina ostatních lidí zmizela (neříkám umřela...stačí když zmizí...někam , nebyl bych nešťastný. Potřeboval bych tady jen ponechat cca 100lidí. Lékaře a laboranty pro svou a rodinnou potřebu, okruh známých a někoho kdo by vyráběl benzín, naftu a trochu elektřiny. Ten scénář - volné dálnice, aut kolik chceš, volné baráky - si vyber který chceš...V podstatě TOTO ale bez zombíků. Za mě klidně. Já lidi nemám rád Odpadly by problémy s úředníky, stavebními povoleními, žádnej Babiš, žádná zkorumpovaná justice, nic...život v ráji a bez otravných sousedů, vrahů, pedofilů, narkomanů.
Pro EKO zaměřené lidi k výše uvedenému - emise by drasticky spadly o 99,99999% dolů
Jedna aktivistka kdysi hlásala něco jako zabij sebe, zachraň planetu. No někteří by se toho chytit mohli Premiér má jít příkladem svému lidu, tak by mohl začít
ta paní v tramvaji co loví mušle, je dost nechutný teda...
Chodci a cyklisti jsou bohužel čím dál tím horší. Buď nerespektují červenou a nebo naopak automaticky spoléhají na zelenou. A ano, snad ani v jednom případě by mě těch lidí nebylo líto.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No blbý je, pokud propadnou pocitu falešné nesmrtelnosti
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V Praze extrémně rozšířená infekce. Kdo není cyklista nebo nejede na koloběžce, jakoby neměl právo na život.
Na tom hasicskem videu je tech blbu povicero:
Modry Golf IV - tohle je typicka ukazka blokovace, co nesmyslne pomalou jizdou zdrzuje vsechno a vsechny. Opravdu nechapu co se takovemu honi v hlave, obvykle to konci tak, ze zastavi tam kde je nelze objet. I tady to k tomu smeruje, kdyby tam nesli ti chodci, tak to snad odstavi podel toho ostruvku.
Zcela racionalne se zachoval ridic bile dodavky jedouci pred modrym golfem, ktery za prechodem, v miste rozsireni na dva pruhy, jeste navic uhnul na chodnik, takze nechal maximalni mezeru na projeti a nezhustoval situaci vepredu.
Chodce nema smysl komentovat, ale opet je treba se podivat na to, co jim umoznilo tam vubec vlezt. Ignorant v Saxu, co to proste zaslapne s myslenkou je pustit. Nechapu.
Modry Golf IV - tohle je typicka ukazka blokovace, co nesmyslne pomalou jizdou zdrzuje vsechno a vsechny. Opravdu nechapu co se takovemu honi v hlave, obvykle to konci tak, ze zastavi tam kde je nelze objet. I tady to k tomu smeruje, kdyby tam nesli ti chodci, tak to snad odstavi podel toho ostruvku.
Zcela racionalne se zachoval ridic bile dodavky jedouci pred modrym golfem, ktery za prechodem, v miste rozsireni na dva pruhy, jeste navic uhnul na chodnik, takze nechal maximalni mezeru na projeti a nezhustoval situaci vepredu.
Chodce nema smysl komentovat, ale opet je treba se podivat na to, co jim umoznilo tam vubec vlezt. Ignorant v Saxu, co to proste zaslapne s myslenkou je pustit. Nechapu.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/