Ovšem do křižovatky mohl klidně vjet na oranžovou, jestli mohl bezpečně zastavit před nevíme, můžeme se jen dohadovat.tommas píše: ↑čtv 25 kvě 10:23 Tak minimálně z Petrova printscreenu jde vidět, že ve chvíli, kdy Audi a motorkář mají čistou zelenou, tak Passat je na úrovni svého semaforu, možná tak přední nápravou.
Takže, i když někteří výše píšou, že ne všechny křižovatky v Praze jsou nastavené ideálně, věřím že tam jiná než červená už u něj svítit nemohla.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- GeneHawkins
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
To je dohad, nic takového z toho torza car není zřejmé. Čáry tam možná dříve byly, toto za čáry, které by měly platit, nelze imho považovat.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Když to mohl takto zaflekovat (evidentně si byl jistý tím, ze to nebylo čisté z jeho strany a s tou brzdou počítal), mohl bezpečně zastavit i před semaforem. Nikdo za nim nejel. A jestli to při vědomi ostré odbočky valil více, než byl schopen ukocirovat, …GeneHawkins píše: ↑čtv 25 kvě 10:37 Ovšem do křižovatky mohl klidně vjet na oranžovou, jestli mohl bezpečně zastavit před nevíme, můžeme se jen dohadovat.
Já tomu věřím. Ono to je hodně natěsno i na výjezdu z Blanky na Milady Horákové (na Prašňáku), směrem do Dejvic. Tam je to zapojené podobně tomu, co píšeš.
Skůtrista byl tedy ukázkový tragéd (reakce krmiče želv), s ním bych chtěl tak někam jet...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je zázrak, že s takovými reakcemi ještě není na krchově
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Já nevím, ty lidi jsou prostě debilní. Jedu po D1 směr Brnel, v levém okolo 120km/h - předjížděli jsme ve vláčku kolonu pomalejších aut.
Zezadu se přiřítí embéčko (asi Octavia nebo Superb) a bliká na mě - minimální rozestup pochopitelně nechyběl
Do píči - jako mám přeskočit svodidla, nebo to auto před sebou, nebo co tím jako sleduje?
Jak se přede mnou levej pruh vyklidil, tak jeho machrování skončilo a nechal jsem ho kdesi za sebou. Fakt mě tohle chování neskutečně vysírá
Tak jsem si poplakal a je mi líp
Zezadu se přiřítí embéčko (asi Octavia nebo Superb) a bliká na mě - minimální rozestup pochopitelně nechyběl
Do píči - jako mám přeskočit svodidla, nebo to auto před sebou, nebo co tím jako sleduje?
Jak se přede mnou levej pruh vyklidil, tak jeho machrování skončilo a nechal jsem ho kdesi za sebou. Fakt mě tohle chování neskutečně vysírá
Tak jsem si poplakal a je mi líp
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, vidíš, já dneska jel také po D1 v levém a dojížděl jsem auto pred sebou. Tempomat začal zpomalovat. V pravém jede autobus. Když jsem tak 100m za ním, dá blinkr a nahuláká to do levého. To už jsem ale na jeho úrovni a tak mne neváhá vytlačit na svodidla.
A to měl plný autobus dětí.
Ale prej to byla moje chyba, protože jsem letěl (GPS ukazovala 128) v levém a on měl blinkr a já ho tam měl pustit. Jezdí takhle už přes 30 let. Jo, a pořád říkal, že ve vyhlášce nic takového není, že nesmí nikoho omezit a ohrozit.
A to měl plný autobus dětí.
Ale prej to byla moje chyba, protože jsem letěl (GPS ukazovala 128) v levém a on měl blinkr a já ho tam měl pustit. Jezdí takhle už přes 30 let. Jo, a pořád říkal, že ve vyhlášce nic takového není, že nesmí nikoho omezit a ohrozit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Řidič náklaďáku a busu, má vždycky pravdu, to je stará pravda.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3