co to je za nesmysl, co po mne chces za reseni? Moje role neni vymyslet reseni, ja jsem volic a rikam, ze ani Babise ani Fialu volit nebudu
Politický koutek
Re: Politický koutek
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: já myslel Blažka - toho si podmínil Zeman...
Vláda Petra Fialy je úřadující vláda České republiky vedená Petrem Fialou, kterou prezident republiky Miloš Zeman jmenoval 17. prosince 2021 na zámku v Lánech.
Buďme rádi - mohla to být ještě Benešová a teď by ta unda měla státní pohřeb.
Vláda Petra Fialy je úřadující vláda České republiky vedená Petrem Fialou, kterou prezident republiky Miloš Zeman jmenoval 17. prosince 2021 na zámku v Lánech.
Buďme rádi - mohla to být ještě Benešová a teď by ta unda měla státní pohřeb.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já taky myslel Blažka. (Politickou) spolupráci s Nejedlým / Zemanem bych Blažkovi v klidu odpustil. To je politika.
Ovšem ta pakáž, se kterou dřív "podnikal", a která ho nyní obklopuje na ministerstvu, je mimo moji oblast tolerance.
Aby se lidi, kteří zbohatli na korupci a nefunkčnosti justice, nyní přímo podíleli na jejím řízení, je na mě prostě moc.
Fiala to "musí" vědět taky, a pokud mu to nevadí, tak si všechny svoje prohlášení o své vlastní slušnosti a poctivosti může strčit třeba do prdele
Slušnost je totiž jenom jedna a ta se nedá ředit. A pokud má být ústupkem pro vytvoření vlády to, že si do ní musíš přibrat absolutně profláklýho šíbra a potom ho tam, navzdory všem průserům, držet... Tak bych se tou vlastní údajnou čistotou moc neprsil
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Škoda, hospodskýma kecama se ještě nikdo, včetně země, nikdy nikam neposunul.
Je ze stran, které mají reálně se do sněmovny dostat, nebo mají dejme tomu šanci na 2+%, některá, jejíž lídr by se ti jako premiér líbil a byl dle tebe dostatečně kompetentní?
Osobně moc nechápu logiku "nelíbí se mi, nadávám na to, ale sám nevím, kdo a jak by to měl/uměl dělat lépe".
Pokud to někdo umí dělat lépe (a vím kdo), pak má smysl na současný stav nadávat.
Pokud to nikdo neumí dělat lépe, nebo nevím kdo by to měl být, pak je asi současné řešení asi OK a pak nevím, proč na něj nadáváš. Pokud není OK, zpět o řádek výše.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW