Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Nechceme. A chceme Konečnou, Turka, Lobelta, 25085, Okanulu??
Bohužel jsme se dostali do situace, že volíme menší zlo.
Bohužel jsme se dostali do situace, že volíme menší zlo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hele to je taková malichernost az se tomu sam smeju, ale…
vlada koupila ten robin oil, aby mohla celit polskym a madarskym vlivum v distribuci paliv. Nebo neco takovyho mleli.
Proc teda ted cumim na dopravaka jak tankuje Multivan na MOLu, kdyz statni eurooil je o kilometr dal? A jeste by marze zustala v baraku…
vlada koupila ten robin oil, aby mohla celit polskym a madarskym vlivum v distribuci paliv. Nebo neco takovyho mleli.
Proc teda ted cumim na dopravaka jak tankuje Multivan na MOLu, kdyz statni eurooil je o kilometr dal? A jeste by marze zustala v baraku…
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
protože můžou Mol, Shell a Eurooil
https://www.novinky.cz/clanek/finance-s ... .seznam.cz
a rovnou i:
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ko ... a-40478022
Mě by zajímalo, kdyby se den daňový svobody počítal i z nepřímých daní a všemožných poplatečků, jestli by vyšel dřív než na prosinec
Dycky si říkám, že kdybych mohl provozovat ňákej byznys, byl by to registr vozidel. Žádná fyzická infrastruktura, kancl s pár bábama a ty lidi by mi to tam po těch osmi stovečkách hezky nanosili
a rovnou i:
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ko ... a-40478022
Mě by zajímalo, kdyby se den daňový svobody počítal i z nepřímých daní a všemožných poplatečků, jestli by vyšel dřív než na prosinec
Dycky si říkám, že kdybych mohl provozovat ňákej byznys, byl by to registr vozidel. Žádná fyzická infrastruktura, kancl s pár bábama a ty lidi by mi to tam po těch osmi stovečkách hezky nanosili
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Re: Policejní kontroly a měření
Dobré vědět. Pokud budete někdy měnit výpověď, je to jen informační nesoulad https://www.novinky.cz/clanek/domaci-po ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Lhát se nemá, ale na nic by to vliv nemělo. Je to opět pomatení z kriminálek pochybné kvality v TV, kdy člověk přijde, z otisku na hajzlpapíru udělá stěr, ten vloží to počítače a za minutu mají pachatele. Takhle, takhle to opravdu nefunguje.
Že by si prvosledi sedli na prdel na vrátnici a tam sjížděli záznamy, je utopie a holý nesmysl od lidí, co o tom ví kulový, mezi které jerryho už tak nějak automaticky počítám poté, co předvedl s těmi zbraněmi a možností získání ZP.
Že by si prvosledi sedli na prdel na vrátnici a tam sjížděli záznamy, je utopie a holý nesmysl od lidí, co o tom ví kulový, mezi které jerryho už tak nějak automaticky počítám poté, co předvedl s těmi zbraněmi a možností získání ZP.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jestli by ho chytili nebo ne, to jsou už jen spekulace. O to více nechápu, proč zbytečně lhali Je to taková ta snaha se zavděčit těm nahoře za každou cenu, až se do toho ještě víc zapletou. Nakonec někoho ti nahoře zametou, ve smyslu nechoď Vašku s pány na led. Protože Rakušan a šéfové budou kopat hlavně za sebe
Práci policie detailně nerozumím, ale proč říkají jednou a podruhé ono, to je podivné každému normálně uvažujícímu. ZP jsem nikdy mít ani nechtěl, ani nechci, tak jsem se o detaily nezajímal. Hodnocení střílejících na inkriminované střelnici nedělám podle vzhledu, ale podle řečí, které vedou a zaslechnu je. A opravdu to ve většině žádní vysoce vzdělaní inteligenti nejsou, spíš mají blíže k tebou oblíbené sortě řidičů kamionů
Práci policie detailně nerozumím, ale proč říkají jednou a podruhé ono, to je podivné každému normálně uvažujícímu. ZP jsem nikdy mít ani nechtěl, ani nechci, tak jsem se o detaily nezajímal. Hodnocení střílejících na inkriminované střelnici nedělám podle vzhledu, ale podle řečí, které vedou a zaslechnu je. A opravdu to ve většině žádní vysoce vzdělaní inteligenti nejsou, spíš mají blíže k tebou oblíbené sortě řidičů kamionů
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nemuselo to být nutně lhaní... To byla doba, kdy byla v oběhu spousta informací. Velmi pravděpodobně někdo obdržel nějakou informaci, kterou neověřil a posílal jí dál. Musíme si uvědomit, v jaké to bylo exponované době, hodině, hodinách. S odstupem x měsíců to hodnostit a potažmo to házet na vedení, ministra, je hloupé a účelové, ač Rakušan není můj oblíbenec, nijak zvlášť mu nevěřím a k PČR jsem hodně kritický. Ale kdo nezažil nějakou takovou vypjatou situaci, tak to absolutně nemůže pochopit, natož hodnotit.
Chlapče, kdybys věděl, jaké řeči vedou třeba doktoři nebo univerzitní profesoři z mé fakulty, když jsme někde na pivu, tak by ses asi hodně divil.
Ale hlavně, že máš hned hotovo - už ne podle vzhledu, ale podle odposlouchaných částí hovoru. Jak jednoduché
Chlapče, kdybys věděl, jaké řeči vedou třeba doktoři nebo univerzitní profesoři z mé fakulty, když jsme někde na pivu, tak by ses asi hodně divil.
Ale hlavně, že máš hned hotovo - už ne podle vzhledu, ale podle odposlouchaných částí hovoru. Jak jednoduché
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Fakt je, že kdyby tam nebyl Rakušan, tak se to tolik nepitvá. On polarizuje společnost svým aktivistickým přístupem. Tady také hned od začátku vše super, do toho chlastačka Jurečky a jeho boys v pracovní době, pak se nelze divit, že sklízejí odpor. Argument, že za Babiše bylo hůř neberu, je chyba národa, že není schopen vygenerovat a zvolit někoho lepšího. Tak si to vyžíráme, jinde po Evropě je to podobné. Jak jsi psal před pár dny, že jiné strany jenom slibují, tak tihle a ti před nimi to už podělali. Pokud to podělají i ti další, tak jako Evropa končíme a šikmooký se směje.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rakušan je apáratčík. Navíc neschopný.
Ale byli tam už i horší.
Slibovali už různí - např. VV. Taky hezky nachytali voliče. S těmi ostatními to nebude jinak. Jenom říkají, co chce volič slyšet. Ale ve skutečnosti i ten Okanula ví, že lže a nic z toho není schopen splnit. On si to ani vlastně ve skutečnosti nemyslí, co říká - a to mám od člověka, co je s nim posledních pár let každý den. Prdel je, že on vlastně i ty Ukrajince lituje. Ale jeho elektorát chce slyšet něco úplně jiného. A byznys je byznys.
Ale byli tam už i horší.
Slibovali už různí - např. VV. Taky hezky nachytali voliče. S těmi ostatními to nebude jinak. Jenom říkají, co chce volič slyšet. Ale ve skutečnosti i ten Okanula ví, že lže a nic z toho není schopen splnit. On si to ani vlastně ve skutečnosti nemyslí, co říká - a to mám od člověka, co je s nim posledních pár let každý den. Prdel je, že on vlastně i ty Ukrajince lituje. Ale jeho elektorát chce slyšet něco úplně jiného. A byznys je byznys.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time