Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
Pěkný vágn, škoda toho automatu...
Btw, 14let = 2006 = EURO IV + arabská specifikace + nikdy nepřihlášeno - pude to vůbec v roce 2020 dostat v EU na značky?
Btw, 14let = 2006 = EURO IV + arabská specifikace + nikdy nepřihlášeno - pude to vůbec v roce 2020 dostat v EU na značky?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mozna tam uz na to neni mistoPředseda píše:K CLA 45 AMG dávaj 50l nádrž to tam není možnost volitelné větší? Však to je 45l do hladového oka.. to je tak 450 s lehkou nohou.. 300 když si člověk těch 420 koní trošku vychutná
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
To dávají schválně, aby si člověk na pumpě odpočinul od návalu adrenalinu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Dneska jsem viděl G500 4x4^2 v limetkové nebo jinak divně zelenožluté.
...jako je to zajímavé a snadno rozpoznatelné, ale že by to bylo i pěkné se moc říct nedá...
...jako je to zajímavé a snadno rozpoznatelné, ale že by to bylo i pěkné se moc říct nedá...
2.9T RWD
Tohle je auto pro nějakého šíleného extroverta, IMHO nedává absolutně smysl. Jinak teda za sebe, jakkoliv SUV neholduju, tak když jsem seděl v novém G, tak bych to chtěl a bylo by mi úplně jedno, co si kdo myslí o velikosti mého penisu. Bylo to super.HondaMan píše:Dneska jsem viděl G500 4x4^2 v limetkové nebo jinak divně zelenožluté.
Tady.
Sem ze zvjedavosti očumnul to onboard videjo a nevím proč, v každém průjezdu (ostřejší) zatáčky sem měl pocit že "mu to nechce zatáčet" - dívám se blbě nebo ne?
Sem ze zvjedavosti očumnul to onboard videjo a nevím proč, v každém průjezdu (ostřejší) zatáčky sem měl pocit že "mu to nechce zatáčet" - dívám se blbě nebo ne?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
https://www.autoforum.cz/predstaveni/ob ... si-motory/
Já za chvilku budu mít hrozně klidnej život. Bydlení vyřešený, zajímavý evropský auta postupně zmizí a v US of A se dá 500 koní pořídit za cenu slušně vybavenýho Superba. A to člověk naškrabe tak nějak dycky. Už se nebude kam honit
Já za chvilku budu mít hrozně klidnej život. Bydlení vyřešený, zajímavý evropský auta postupně zmizí a v US of A se dá 500 koní pořídit za cenu slušně vybavenýho Superba. A to člověk naškrabe tak nějak dycky. Už se nebude kam honit
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Zdravíčko pánové, chtěl bych se zeptat. Setkali jste se už u MB s oznámením o poruše řízení? Nedávno mi párkrát vyskočilo oznámení s červeným písmem "porucha řízení, stižené něco(přesně si to nepamatuju)..." a po chvíli zase zmizelo. Mohlo by se jednat o velkou poruchu?
Ještě mi auto hlásí oznámení "aktivní brzdový asistent funkce omezeny viz návod obsluhy", může to mít souvislost?
Do servisu půjde, ale objednání nějakou dobu trvá a já nevím jestli s autem mám jezdit nebo ne. Děkuji za odpověď.
Ještě mi auto hlásí oznámení "aktivní brzdový asistent funkce omezeny viz návod obsluhy", může to mít souvislost?
Do servisu půjde, ale objednání nějakou dobu trvá a já nevím jestli s autem mám jezdit nebo ne. Děkuji za odpověď.
A bude vůbec šance těch americkejch 500 koní legálně provozovat tady doma? Nebo se stěhuješ do jůesej?Stepan píše:https://www.autoforum.cz/predstaveni/ob ... si-motory/