No jo. Ona to byla celkem logická volba. Stojí polovinu toho, co E7, a v řadě ohledů je na tom možná i líp.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
V telefonech s hardwarovou klavesnici proste neni zrovna dvakrat velky vyber. Tuten Vision se nastesti jevi byt natolik schopny kousek, ze me migrace k jinemu vyrobci moc mrzet nemusi. Samozrejme jsou i veci, ve kterych je zase Nokča neprekonatelne lepsi. Takze nehrozi, ze bych ji prestal mit rad.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Jednou to muselo přijít. Už jsem nad tím uvažoval jednou - před pěti lety, kdy jsem si myslel, že koupím tuto:
Tehdy jsem na to nenašel dost odvahy. Teď jsem ji sebral. A zatím dobré.
Mně to dnes taky přijde překomplikované. Ale tehdá jsem nechtěl mít dotykový displej (jinak než stylusem to skoro nešlo ovládat) a tohle byla jediná možnost. Navíc to mělo celkem normální telefonní rozměry.