S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Dneska jsem byl tvrďák a střechu nenatáhnul ani ve slejváku. FM se mi povedlo projet bez zastavení, takže jsem dorazil suchou nohou.
Zítra se montuje kamerka, do konce týdne by tam už měly být stabíky od Eibachu.
10.7. ji provětrám v Mýtě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To se asi uvidíme budu tam se svým 300 konovým NCM.Z. píše:Dneska jsem byl tvrďák a střechu nenatáhnul ani ve slejváku. FM se mi povedlo projet bez zastavení, takže jsem dorazil suchou nohou.
snowman: udělal si dobře - ať to výjde . Jsem se byl dneska večer projet a bylo to naprosto luxusní. Ještěd, mokro a nepršelo - jsem si to dal asi 10krtát .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
M.Z.: ses do toho opřel, skoro to vypadá jako by tě chytla za srdce .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Lehce OT: Kde a jak trénujete drifty? Já se toho na normální silnici pořád ještě trochu bojím - jako nechám si ustřelit prdel někde při výjezdu z křižovatky nebo sem tam trochu, ale na delší si netroufám. A parkoviště u obchoďáku sice vypadá lákavě, ale jsou tam obrubníky
To ještě není konecjarka píše:M.Z.: ses do toho opřel, skoro to vypadá jako by tě chytla za srdce .
Ještě pár praktických blbinek plánuju.
el xel: s driftíkama musíš prostě ofafrně zkoušet, hlavně abys to měl v ruce a dobře vybírat místa, aby bylo místo i pro případný kiksík. Rozhodně nic nezkouším, pokud je v protisměru auto, nebo cokoliv nebezpečného.
Na trénování driftu je ideální Mýto.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Taky tam jsem prihlaseny, kdyz tu CR padl ...
K driftu, doporucuju to zkouset za mokra, jinak to moc dlouho zkouset nebudes a pokud nemas samosvor tak to chce najizdet z oblouku (prenest vahu na stranu a pridat plyn - hodne), ale moc to tim jednim kolem nejde drzet pokud mas siroky gumy ...
Takovato plocha je na trening nej, jeste lepsi je mit nejaky kuzely at si vytycis trat, jinak je to trochu onicem ...
K driftu, doporucuju to zkouset za mokra, jinak to moc dlouho zkouset nebudes a pokud nemas samosvor tak to chce najizdet z oblouku (prenest vahu na stranu a pridat plyn - hodne), ale moc to tim jednim kolem nejde drzet pokud mas siroky gumy ...
Takovato plocha je na trening nej, jeste lepsi je mit nejaky kuzely at si vytycis trat, jinak je to trochu onicem ...
Tak to bude silná účast
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak co plánuješ, ven s tím a nenapínej . Když jsem uvažoval o NC, tak jsem měl rozhodně v plánu 16" disky a 195 gumy ať to nemá tolik gripu, 205 mi na tu hmotnost a výkon přijdou zbytečný.M.Z. píše:To ještě není konec
Ještě pár praktických blbinek plánuju.
Zas nic extra, třeba takové blbinky, jako plastové vedení dveří, v sérii je tam guma, mělo by to přispět ke zpevnění káry.
Možná půjde časem trošku dolů, asi brzdy atd.
Hlavně teď řeším různé dodělávky, bezpečnostní zařízení a kosmetické úpravy (podřená kůže na sedačce a tak).
Po Mýtu počítám, že budu řešit gumy
Možná půjde časem trošku dolů, asi brzdy atd.
Hlavně teď řeším různé dodělávky, bezpečnostní zařízení a kosmetické úpravy (podřená kůže na sedačce a tak).
Po Mýtu počítám, že budu řešit gumy
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3