Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Hm za 80k kupovat HT, mozna tak pro zavodnika. Za tolik penez jde koupit paradni full, ktery bude jinde ...
full..... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....eeeeeeeeeeeeeeeeee
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
bude jinde čím? pro moje účely asi ani neVrooom píše:Hm za 80k kupovat HT, mozna tak pro zavodnika. Za tolik penez jde koupit paradni full, ktery bude jinde ...
Pravda vyděsí
proc?pavproch píše:full..... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....eeeeeeeeeeeeeeeeee
komfort, trakce, MIBrus píše:bude jinde čím? pro moje účely asi ani neVrooom píše:Hm za 80k kupovat HT, mozna tak pro zavodnika. Za tolik penez jde koupit paradni full, ktery bude jinde ...
bo su stará konzerava a na novinky a zbytečnosti ňa neužije.... zbytečné ztráty energie do kopce, další složitý mechanismus na bicyklu, který sa časem určitě posere .... az kopca, dyž to moc drncá, taxa nestydim, slezu a du peši...
z dnešního d-fense:
bohužel ten článek, ze kterýho je to vytrhnutý, je strašně smutně pravdivej....
Chápu, že jakožto bílý pracující ateista, motorista a zejména heterosexuál jsem antievropan a ostuda společnosti...
bohužel ten článek, ze kterýho je to vytrhnutý, je strašně smutně pravdivej....
Coby jezdec xc a maratonu jsem to mel dlouho stejne. Pak jsem si jednou svezl na fullu a bylo jasno. Od ty doby, bych na bajk pod 150mm zdvihu nesednul, prestal jsem resit gramy, kaslu na zavody, sjedu, vyjedu a projedu mraky veci kde bych se driv bal i pesky...no proste ma to neco do sebepavproch píše:bo su stará konzerava a na novinky a zbytečnosti ňa neužije.... zbytečné ztráty energie do kopce, další složitý mechanismus na bicyklu, který sa časem určitě posere .... az kopca, dyž to moc drncá, taxa nestydim, slezu a du peši...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jak zazimováváte jízdní kolo?