Sportovnější auto pro studenta.

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Sportovnější auto pro studenta.

Příspěvek od pavproch »

mně by se zase víc líbil systém "papírů" jako u motorek: s rostoucím věkem rostoucí výkon motoru
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

HondaMan píše:Ale když porovnám spěchání po staré kolínské v Cliu RS a dnes to samé v Puntu "bez motoru", tak jsem se tehdy cítil mnohem bezpečněji i při podstatně vyšších rychlostech :(
Ono svůj vliv tam taky může hrát to, že jsi už o něco starší a člověk si prostě víc začne uvědomovat co všechno se může stát. Aspoň tak to mám já.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

pavproch píše:mně by se zase víc líbil systém "papírů" jako u motorek: s rostoucím věkem rostoucí výkon motoru
Netreba hazdat vsetkych do rovnakeho vreca podla nejakych statistik. Je snad rozum a umenie dobre soferovat priamo umerne s vekom?
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Paušalizovat se to nedá. Ovšem nelze popřít, že u podstatné části mužské populace prochází mozek někde kolem 17-22 roku života fází velmi hlubokého odpočinku, kdy naprostou většinu řídících funkcí přebírají pohlavní orgány.
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Ano, priznavam, vacsina pubertiakov je takych, co si musia nieco dokazovat a nechaju sa vyprovokovat od ostatnych. Ale su aj taki, ktori sa o auta naozaj zaujimaju a bavi ich to, a myslim si, ze speedy.kh svojim vystupovanim a triezvym nazorom takym je(a dufam ze aj ja). Takze naozaj to netreba zovseobecnovat pretoze hlavne na tomto fore su taki, ktorych auta zaujimaju a maju ich radi a nechapu, preco su nazyvani piratmi a nezodpovednymi lebo su mladi a maju vykonnejsie auto ;)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

jarka píše:
HondaMan píše:Ale když porovnám spěchání po staré kolínské v Cliu RS a dnes to samé v Puntu "bez motoru", tak jsem se tehdy cítil mnohem bezpečněji i při podstatně vyšších rychlostech :(
Ono svůj vliv tam taky může hrát to, že jsi už o něco starší a člověk si prostě víc začne uvědomovat co všechno se může stát. Aspoň tak to mám já.
Hele není. Základní problém je ten, že pokud máš 180Hp na tunu, tak se většina předjíždění dá provést se značnou rezervou. Pokud těch koní máš na tunu jen 90, tak musíš předjíždět více na krev nebo na "I believe"...

Samo že jsem nikoho neomezil ani neohrozil, ale i tak...
2.9T RWD
speedy.kh
Autoškolák

Příspěvek od speedy.kh »

mmira: Promin, ale trochu se v názorech rozcházíme, rozhodně NIKDY bych neusedl za volant po použití jakéhokoliv alkoholu. To naprosto odsuzuji. Taky by mě nikdy kámoši nevyhecovali do něčeho ve stylu předjíždět tam kam vůbec nevidim atp. Mám svou hlavu, a kámoši mé usudky nezmění, neříkám že je třeba lehce neovlivní - ve smyslu že "normálně" bych se držel za kamionem 100, tak s kámoši v noci ho předjedu a pojedu 101 ;)

vasco: Když je někdo dement, tak se zabije i v Puntu... :ymapplause: :ymapplause:

Pickuper: Na takovou s dovolením SRA*KU nebudu ani reagovat. Neznám víc ubohou věc, než "přát" ostatní zlé... ;)

HondaMan: Tak tak, taky to tak mám, že když jedu se svou oktávkou v jakýsi zatáčce 50, či na rovince 150, tak uplně ale uplně jiné to je v tátově Porschi. Myslím si, že je možná i bezpečnější mít výkonovou rezervu = pokud ale řidič použivá hlavu.

eMJe: Díky, můžu Tě svým úsudkem přesvědčit, že se snažím aby to tak opravdu bylo. Obecně mi záleží na důvěře táty, že mi pujčí své auto, či zkrátka "pověst" u známých - "ano, on řídí velmi dobře".. ;)
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

......Základní problém je ten, že pokud máš 180Hp na tunu, tak se většina předjíždění dá provést se značnou rezervou. Pokud těch koní máš na tunu jen 90, tak musíš předjíždět více na krev nebo na "I believe"......

Jeden by řekl, že rezervu stanoví řidič a může tak jet s jakýmkoliv autem stejně bezpečně. A tady se dozvídám, že řidič jede víceméně furt stejně a rezevu určuje auto. A když je to na krev, tak za to může auto, které prostě nejede. A dále se dozvídám, že řidič musí předjíždět. Zajímavé, člověk se zkrátka stále učí.
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

každej mladej je debil, vy starší nedělejte že si to o svym mladším já nemyslíte :D
SSS - vdechne tě do života
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Honza42 píše: Pokud těch koní máš na tunu jen 90, tak musíš předjíždět více na krev nebo na "I believe"......
To jako myslis vazne? No obavam, se ze ano, kdyz nekdy vidim co ruzny individua vyvadi na silnici. Ja jezdim autem, ktery zdaleka nema ani 90 hp na tunu a do zadnejch situaci "I belive ..." jsem se nedostal.
Odpovědět