Suzuki Swift Sport 2012
Re: Suzuki Swift Sport 2012
Z čeho si přesedlal?
Felda 1.6 glx asi bych tomu neříkal uplně přesedlání
Spíš mě zaujalo, že jsme zkoušeli spoustu aut a všechny byly divný, jen ve SSS se dostavil ten pocit WOW, to je přesně ono..
Bmw, Mini, mazda 3.. A nějaký další auta. Míň prostoru, nuda a drahý..
Spíš mě zaujalo, že jsme zkoušeli spoustu aut a všechny byly divný, jen ve SSS se dostavil ten pocit WOW, to je přesně ono..
Bmw, Mini, mazda 3.. A nějaký další auta. Míň prostoru, nuda a drahý..
Rýpal by by tudíž vyvodil, že SSS je taková lepší felda
MG - radost až na kost.
Já jsem spokojenej, až moc, na to co jsme všechno testovali, i v porovnání s posledním Nissanem Primera kterej ještě máme a nějakou první 206kou od pežotu, je to prostě bezva za stejný prachy se novýho nic lepšího sehnat nedá, aspoň mám kam „růst“ při příštích nákupech
Chtěl jsem malý obratný auto, se kterým je zábava, pro 2 a psa, nouzově 4. Úkol splněn na výbornou. Uvidíme za měsíc
Chtěl jsem malý obratný auto, se kterým je zábava, pro 2 a psa, nouzově 4. Úkol splněn na výbornou. Uvidíme za měsíc
Co za měsíc? Pes vyroste?
Ale pes už je velkej, spíš jestli mě to nadšení přejde nebo nepřejde
ups, tak mi tam skočilo 40tis km zatím to drží, chtělo by to teda vyšší výkon + lepší brzdy, moc nevydrží už tam jsou přejeté kotooče a nové destičky a hádám, že dlouho nebude trvat a bude to chtít znovu a to moc nebrzdím.
A shánim nové gumy a je mi úplně blbé dávat 3500,-/ks v tom rozměru 195/45/17 když 205/40/17 jsou pzero nero o litr levnější jen to nejde zapsat do techničáku, musel bych si koupit nové kola
úplně nejlepší na tom autě je podvozek, takový chci i v příštím autě a i když to chce víc konííííkůů
A shánim nové gumy a je mi úplně blbé dávat 3500,-/ks v tom rozměru 195/45/17 když 205/40/17 jsou pzero nero o litr levnější jen to nejde zapsat do techničáku, musel bych si koupit nové kola
úplně nejlepší na tom autě je podvozek, takový chci i v příštím autě a i když to chce víc konííííkůů
SSS - vdechne tě do života
Jo nad pneumatikama jsem taky plakal.. Je fakt že nějakej ten kůňnavíc by bodlnul, ale aspoň se nezabiju.. zatím Můžem doufat že bdue třetí verze co bude mít ještě lepší naladění.
Já jsem zatím nadšěnej na prvním tisíci, a chce to hodně ovládání abych nespálil nádrž za týden
Nejvíc mě štve že na zimáky budu muset taky koupit liťáky. Jak to řešíte? Ještě že je tam aspoň autorizovaná ta varianta se 16kama..
Já jsem zatím nadšěnej na prvním tisíci, a chce to hodně ovládání abych nespálil nádrž za týden
Nejvíc mě štve že na zimáky budu muset taky koupit liťáky. Jak to řešíte? Ještě že je tam aspoň autorizovaná ta varianta se 16kama..
já mám na zimáky plechy a tak to má většina lidí co s SSS znám (16"). Jak teď nemám vzorek tak to auto žere o 0,5 - 1l méně než se vzorkem
SSS - vdechne tě do života