BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
No ja ich poznam asi milion
No len jeden preco M3 este nemam
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Myslim, že nerobí. Vždycky sem viděl časy kolem 5,5, co si tak pamatuju. Možná tam vychází řazení těsně pod 100, ale to jenom hádam. Snad majitelé upřesněj.jancsi píše:M3 E46 robi 0-100 pod 5s? pekne
TSs
Co je zač to poslední auto, neví někdo?Snowman000 píše:No ja ich poznam asi milion
TSs
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Myslis tu R8 s otvorenou kulisou alebo ten uplne posledny Blius
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Prius pred tim je R8
zdroje se ruzni. v US pry nekdo zvladl 0-60 MPH za 4.5 s, ofiko BMW pro US verzi uvadelo 4.8 s, pro EU 5.1 s (5.5 je pro cabrio, ktere je vyrazne tezsi).Pajjoun píše:Myslim, že nerobí. Vždycky sem viděl časy kolem 5,5, co si tak pamatuju. Možná tam vychází řazení těsně pod 100, ale to jenom hádam. Snad majitelé upřesněj.jancsi píše:M3 E46 robi 0-100 pod 5s? pekne
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Kedze sa blizia vianoce a financie sa tiez pomalinky zlepsuju, je cas urobit ich aj Bavoraciku...
Zacali sa tu sirit chvalitelne info na oleje od Millers Oils a na stare kolena by mu mohli pomoct
Olej do motora moc riesit nejak ale asi nechcem...mam zdroj na klasicky original Shell 5W40 a kazdych 10000km davat nic alebo 100ojro za olej sa mi az tak moc nechce, alebo ten rozdiel bude za to stat?
Takze bude novy olej v prevodovke a diffe a bolo mi podla ich stranky ponuknute toto z kategorie premium:
Prevodový olej TRX Synth 75w90
Prevodový olej EE Transmission 75w90
Cena je OK, ale podla vsetkeho sa nejedna o NANODRIVE...dat tam teda nieco zo sekcie Motorsport?
Závodný prevodový olej CRX LS 75w90 NT
Závodný prevodový olej CRX 75w90 NT
Patri tam toto? Aj diff aj prevodovka mi zhltnu len 1 liter?
Okrem toho ide do prec CDV, cisti sa ICV, meni sa filter a olej v servoriadeni, idu na kontrolu komplet napravy a pravdepodobne budu nove powerflex ulozenia a silentbloky
Zacali sa tu sirit chvalitelne info na oleje od Millers Oils a na stare kolena by mu mohli pomoct
Olej do motora moc riesit nejak ale asi nechcem...mam zdroj na klasicky original Shell 5W40 a kazdych 10000km davat nic alebo 100ojro za olej sa mi az tak moc nechce, alebo ten rozdiel bude za to stat?
Takze bude novy olej v prevodovke a diffe a bolo mi podla ich stranky ponuknute toto z kategorie premium:
Prevodový olej TRX Synth 75w90
Prevodový olej EE Transmission 75w90
Cena je OK, ale podla vsetkeho sa nejedna o NANODRIVE...dat tam teda nieco zo sekcie Motorsport?
Závodný prevodový olej CRX LS 75w90 NT
Závodný prevodový olej CRX 75w90 NT
Patri tam toto? Aj diff aj prevodovka mi zhltnu len 1 liter?
Okrem toho ide do prec CDV, cisti sa ICV, meni sa filter a olej v servoriadeni, idu na kontrolu komplet napravy a pravdepodobne budu nove powerflex ulozenia a silentbloky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...