IT poradna
Re: IT poradna
je to palka pac sem hledal sony co splnuje ty parametry. jinak tam jsou od jinych znacek stejna velikost a OLED tak od 30
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Lachende Bestien
- Letec
Lol, celkem zábavná představa pořizovat 4k oled display za 60 klacků kvůli sledování ser-i-jalové produkce tv zh@vna.
Už skoro 15 let žiju bez televize, tak nemam moc prehled, ale jaky je rozdil mezi Smart 55' 4k od Samsung a tou Sony za 50?
2.9T RWD
Zvlast kdyz jeste porad nevysilaji ani ve full hd v poradnym bitrateLachende Bestien píše:Lol, celkem zábavná představa pořizovat 4k oled display za 60 klacků kvůli sledování ser-i-jalové produkce tv zh@vna.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
OLED displaj vyrábí pouze LG a prodává ho SONY, Philipsu, Loewe atd.
Ale SONY má lepší elektroniku k tomu a zvuk, Philips zase Ambilight (zpetne nasvícení dle scény na obrazovce - návyková zaležitost), obojí běží na Androidu což má své výhody v aplikacích, ale také je to dost pomalé.
Loňské 50" modely lze sehnat kolem 30tky.
Ale SONY má lepší elektroniku k tomu a zvuk, Philips zase Ambilight (zpetne nasvícení dle scény na obrazovce - návyková zaležitost), obojí běží na Androidu což má své výhody v aplikacích, ale také je to dost pomalé.
Loňské 50" modely lze sehnat kolem 30tky.
Já právě teď objednal 65" 4k za 15 na sledovani kamer ve skladu, tak mi 50" za 60 přišlo jako overkill
2.9T RWD
To sem hledal jen Sony. Jiný značky sou za 27 nejmíň
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Já bych šel do Paňáka kvůli obrazu.Třeba Panasonic OLED TX-55GZ950E
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
To ale bude LED nikoliv OLED, panel 50 Hz a podsviceni na stranach. Jinymi slovy low-end.HondaMan píše:Já právě teď objednal 65" 4k za 15 na sledovani kamer ve skladu, tak mi 50" za 60 přišlo jako overkill
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/