BMW Divize
Re: BMW Divize
to taky nikdo netvrdil, jen se nám bude stýskat po atmosféře
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Nějak se mi nedaří najít starší vysílání (cca měsíc) česky dabovaného Top Gearu, kde zkoušeli M135i,je to někde na netu? Uděláte mi tím velkou radost, děkuji.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
TG nekdy zkousel M135i?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Je to dlouhý...
Podle kamaráda ano, viděl ten díl, bylo to kupé, ale nevím jestli neměli 1M.
Podle kamaráda ano, viděl ten díl, bylo to kupé, ale nevím jestli neměli 1M.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
1M testovali, 135M ee
Co vím tak v top gearu bylo akorát 1M coupe. Bylo to v prvním dílu 17. série a v Clarkson: Powered Up (ikdyž to není přímo top gear).
aha, 1M ano, to si vybavuju. TopGear casak testoval M135i v prosinci 2012, je k tomu na YT nejake video
Autoforum.cz
-
- Autoškolák
M.Z. píše:Nějak se mi nedaří najít starší vysílání (cca měsíc) česky dabovaného Top Gearu, kde zkoušeli M135i,je to někde na netu? Uděláte mi tím velkou radost, děkuji.
http://www.topgear4fan.cz/index.php?opt ... Itemid=101
Tady jsou všechny TG a v popisku tam jaký auto testujou tak to můžeš najít podle série.
Konečně nastal čas pro nové letní pneu na moji trojku a přemýšlím, že zahodím run flaty, když tady všude čtu jaká je to hrůza a zkusím poprvé normal. Jen mě zajímá, jak to pak řešíte. To sebou vozíte tu sadu s kompresorem atd, nebo když píchnete tak rovnou odtahovka? Jinak jak mi v pneu servise tvrdili, že prostě musím mít runflaty a přez to nejede vlak. Tak ještě nikdy se mi nestalo, že bych musel policajtovi ukazoval rezervu nebo že by kontroloval jestli mám někde na pneu hvězdičku..