Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cyklistické vlákno
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Cyklisti by se na silnice neměli vůbec pouštět, jsou jako otravný hmyz co se plete pod nohama. A pokud už ano, tak s velkým postihem za nedodržování pravidel silničního provozu, pravidelnými kontrolami na stav kola, osvětlení, vybavení, znalost pravidel. To by ty buzničky v elasťácích už naučilo.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mě se líbí, že když jedou dva/tři vedle sebe a člověk na ně zatroubí, tak se ještě rozčilují, jako bába v přechodu. To samé je, když jedou po silnici a paralelně vedle mají značenou cyklostezku a náhodou si je dovolím upozornit, že mají povinnost jí užít.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak neska byl směrem ke mně vyslán jasný ajednoznačný signál. že je nejvyšší čas ukončit sezonu a začít se věnovat seriózním sportům.... :t:t :climb: :skialp:
šlapu si takle do kopca lesem (samozřejmě asi hodinu do nejbližší civilizace) a najednou šoust/chroust/křup a bylo po ní....
přehazovačka sa ně oběsila, sfiňa.....
klocek ja ruka, i dyž sem jel dokopec, tak než sem zastvil bylo po ní.... hned z místa nehody sem volal do kvelbu, mají jak patku, tak přehazovačku i řetěz, takže v piontek budu zase pojízdný.... to ale nic nemění na faktu, že pro letošek končím se seriózní kyklistikou a du do hor....
šlapu si takle do kopca lesem (samozřejmě asi hodinu do nejbližší civilizace) a najednou šoust/chroust/křup a bylo po ní....
přehazovačka sa ně oběsila, sfiňa.....
klocek ja ruka, i dyž sem jel dokopec, tak než sem zastvil bylo po ní.... hned z místa nehody sem volal do kvelbu, mají jak patku, tak přehazovačku i řetěz, takže v piontek budu zase pojízdný.... to ale nic nemění na faktu, že pro letošek končím se seriózní kyklistikou a du do hor....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak nejenom patka, ale i přehazka jsou fřiti, řetěz je OK..... hodina radosti za circa 3litry, no neber to...
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Máš jezdit po silnici, jako já.
a co se stalo s tím šaltrem, ta patka je hliníková proto aby šaltr měl šanci přežít.
a kde jsi vlastně jezdil? já jsem se taky motal po okolních kopečkách včera. ale jediný koho jsem viděl cosi dělat s kolem někde v lese měl nějakou meridu, takže to jsi nebyl ty.
a kde jsi vlastně jezdil? já jsem se taky motal po okolních kopečkách včera. ale jediný koho jsem viděl cosi dělat s kolem někde v lese měl nějakou meridu, takže to jsi nebyl ty.
Pravda vyděsí
hňupisko-zákopčí-herálky (tam sem to polámal)- plán byl léští-soláň a dom... takle sem pěkně šel/koloběžel z herálek po díloch a priam dole dom
šaltr dostal šupu tež, je celý ale paralelogram neparalelogramuje - chodí šejdrem...
šaltr dostal šupu tež, je celý ale paralelogram neparalelogramuje - chodí šejdrem...
zlomená patka vyměněna (rači sem kupil rovnou dvě... ), nabouraná přehazka taky..... takže sem už zase pojízdný, ale... už jen tak lehce rekreačně neb se nám blíží hlavní turistickáúhoro sezona v tatroch....