BMW Divize
Re: BMW Divize
Parada! Velka gratulace
Jinak barva gut, takovy kola jsem moc nevidel ale slusi tomu moc. Doufam ze pridas par postrehu z prodeje, jizdy apod
Jinak barva gut, takovy kola jsem moc nevidel ale slusi tomu moc. Doufam ze pridas par postrehu z prodeje, jizdy apod
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
jj, dočkej času, je toho na mně nějak moc, sem přímo dojat...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jak si to pral, že to tak pěkně prokouklo? Hezké, moc pěkné - tohle je potah dle mýho gusta.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Pěkný, gratulace!
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
chlopi dík....
Z4 e89 3.0i S-drive, ročník 2009, nalítáno poctivých 35500km, servisní historie z BMW, nebourané, jeden ťukanec tam ale byl, opraveno v autorizáku.
Černá metalíza, černá kůže, hliník na palubce, xenony, športsicny, športpaket, adaptivní M-podvozek, 19" letní a 17" zimní kola (asi budou na prodej, bo enem summer driver), světelný a dešťový senzor. Bohužel to má i navi, ale ta se naštěstí dá vypnout.
Z4 e89 3.0i S-drive, ročník 2009, nalítáno poctivých 35500km, servisní historie z BMW, nebourané, jeden ťukanec tam ale byl, opraveno v autorizáku.
Černá metalíza, černá kůže, hliník na palubce, xenony, športsicny, športpaket, adaptivní M-podvozek, 19" letní a 17" zimní kola (asi budou na prodej, bo enem summer driver), světelný a dešťový senzor. Bohužel to má i navi, ale ta se naštěstí dá vypnout.
Taky se přidám s gratulací. Akorát jsem si říkal, co je horší než mít jedno černé a jedno bílé auto? Dvě černé
a ještě horší je jich mít 10 (včetně firemních)
Předpokládám, že všech 10 ale nemusíš ručně mýt