BMW Divize
Re: BMW Divize
Já zas za 323ti, 325ti je už podle mýho zbytečně těžká. Navíc by mi z 323ti nebylo líto vyházet krámy, který tam nemají co dělat .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Na to sere pes, řidič stejně sedí uvnitř . Jinak znám (mám) ještě ošklivější auta .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nevím jak to máte ostatní, ale já si pak časem tu ošklivost oblíbím a často se i kochám...
Uplne presne vim o cem mluvis, zrovna u compactu uz se me libi predek a profil, jeste se me zacne libit ze zadu a bude hotovo
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
povidej o tom majiteli kombikove imprezy .jarka píše:Nevím jak to máte ostatní, ale já si pak časem tu ošklivost oblíbím a často se i kochám...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
zase to 325ti se celkem snadno da nahodit 6kv z 330i (tedy pokud uz se nesezene rovnou jedna z poslednich se 6kv) , s Mp to bylo neco na zpusob 130ijarka píše:Já zas za 323ti, 325ti je už podle mýho zbytečně těžká. Navíc by mi z 323ti nebylo líto vyházet krámy, který tam nemají co dělat .
Autoforum.cz
323ti nebo 325ti? Těžký rozhodnutí, ale šel bych do 325ti. Výhody e36 jsou hmotnost a možnost OEM svoru za pár tisícovek. Výhody e46 je motor a to nejen jeho výkon, ale i průběh, vyřešená koroze, podvozek komplet ze sedanu. Líbí se mi.
edit: 325ti má sportovní sedačky sériově, což značně navyšuje výběr, pokud je člověk bere jako nutnost.
edit: 325ti má sportovní sedačky sériově, což značně navyšuje výběr, pokud je člověk bere jako nutnost.
RWD