Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:ratus ratus: To jenom Bob nemá rád Stinger, protože se bojí, že ohrozí pozice jeho milované značky!
Opět nemáte pravdu.
Nemám rád prodejce, který 16 let prodával nějaké značky a teď na ně hází špínu, protože se mu to nehodí do krámu. A ve svých lžích jde až tak daleko, že mu vůbec nedochází, že vlastně říká, že věděl, že AL G9 hází JAMM kódy a stejně to svým zákazníkům prodával, protože se mu to hodilo + další interní informace, které dnes vesele inzeruje jako nekalé praktiky konkurence... Ovšem zapomíná, že byl toho celého součástí a aktivně se na všem podílel. Prachy přece nesmrdí :D
Stinger mi je opravdu ukradený. Beltronics si zde budoval pozici 20 let... Stinger je na trhu 1/2 roku a byť jej prodejce pasoval za jedničku na trhu, tak doteď nevysvětlil, v čem konkrétně je to jednička.
Ale to se už opět dostáváme do roviny, která nemá pranic společného s technikou a proto bych to rád nechal ležet ledem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

E14 byla na AL G9, ale jak jsem již psal, je to naprosto nedůležité a JAMM kód lze vygenerovat na libovolné rušičce včetně AL G9 RX2, takže dělat tady překvapeného, že Stinger Laserem lze vygenerovat E14 je jenom komedie.

Chtěl jste pravdu - máte ji mít a to v plném rozsahu a bez ohledu na značku!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:E14 byla na AL G9
Nebyla. A jak říkám, naštěstí tam bylo více svědků. Takže lžete akorát sám sobě do kapsy. :@)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

OK, tak nebyla. Byl jste na větvi z toho, že JAMM kód E14 na novém LIDARU, který se mohl rozšířit v daleké budoucnosti, vygenerovala stará AL G8, která zrovna odcházela do důchodu a proto jste si jej hned vyfotil mobilem a pak pár let používal jako svůj avatar ....

Ale jak jsem už psal, AL G9 ( podle Vás AL G8) v tom byl nevinně, protože stejným způsobem by E14 zahlásila libovolná rušička.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ne, na větvi jsem byl z toho, že jste se otáčel se svou 1.2HTP na ruční brzdu v ulici plné lidí a navíc jste to ještě neuměl :D
E14 jsem si fotil proto, že tento kód se moc často na laserových pistolích neobjevoval. A jako Avatar jsem ho měl proto, že jsem chtěl. Vkládat do mého jednání Vaše myšlenkové pochody je opravdu nechutné.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Ne, na větvi jsem byl z toho, že jste se otáčel se svou 1.2HTP na ruční brzdu v ulici plné lidí a navíc jste to ještě neuměl :D
Velice relevantní příspěvek a až teď si uvědomují, že JAMM kód E14 na LIDARU nevygeneroval AntiLaser, ale moje otočka na ručku!

ratus ratus
Pan Řidič

Příspěvek od ratus ratus »

Pěkný dialog. úplně o hovně :D Cítím vyčpělou Garáž
Uživatel neexistuje :-)
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

ratus ratus: Jako vždy, když se někde objeví Stinger. Bob okamžitě vystřelí jak býk na červené platno a kromě žluči je celá diskuze o ničem. Jak by také mohla být o něčem jiném, když Stinger nikdy neměl a tak si od stolu vymýšlí blbosti.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Jak by také mohla být o něčem jiném, když Stinger nikdy neměl a tak si od stolu vymýšlí blbosti.
Jakpak to Vy víte?? To by mne fakt zajímalo... :-? Nebo snad Vaše domněnky již povýšily na obecnou pravdu? :-o
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:ratus ratus: Jako vždy, když se někde objeví Stinger. Bob okamžitě vystřelí jak býk na červené platno a kromě žluči je celá diskuze o ničem.
Znovu se hluboce mýlíte. Reaguji pouze tehdy, když začnete Vy a Váš kolega z MAROKA lhát. Já nemohu za to, že se to stalo Vaší běžnou prodejní taktikou. :-??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zamčeno