Nordschleife- poježdění
Re: Nordschleife- poježdění
To už byl jiný majitel
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To je taky pravda.mmira píše:ma to jeste jeden hacek. brno je okruh na 300+ konova auta, jinak je to nuda.
Mně se Brno líbí, je to krásný okruh a poměrně velké převýšení mu ještě dodává na zajímavosti. Šířka trati je daná normami pro formuli 1, které Brno splňuje.
Ale po pár kolech se ho člověk celkem naučí a pak už je to opravdu o desetinách a perfektní volbě stopy, což při jízdách veřejnosti obvykle někdo pokazí.
Jo a u sériového auta se taky v Brně strašně zatěžují brzdy, několikrát se brzdí z dost vysokých rychlostí do pomala.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
pravda, napsal jsem to spatne. brno je okruh pro auto s 300+ konmi a fakt dobrymi brzdami.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
bully: (ad. video) asi bych do toho taky nešel, ale takhle zpětně je každý generálem. Na druhou stranu, i když to má status turistických jízd, tak většina lidí tam stejně jede dost na max a náročnost ringu s minimem místa na chyby riziko dál zvětšuje a je třeba s tím počítat. Tím že vjedu za závoru, tak holt tohle riziko dobrovolně podstupuju.
Ad. okruhy: za mě rozhodně v čechách most, brno bude asi fajn pro motorky. Každopádně než nejezdit, to už radši do Brna . Minimálně jako trénink na Ring .
Ad. okruhy: za mě rozhodně v čechách most, brno bude asi fajn pro motorky. Každopádně než nejezdit, to už radši do Brna . Minimálně jako trénink na Ring .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Když tak koukám na poslední novinky z Ringu : http://www.autoforum.cz/zajimavosti/dal ... i-zraneni/, tak si říkám že nějaký ten škrábanec nic neznamená a jsou to jen jizvy z boje, který k tomu tak nějak patří.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
8.9.2016 vyrážíme 3 hadraplány společně s nějakým MB na víkendové ježdění na smyčku, nepřidá se někdo?
Máme to s noclehem u hranic.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já jsem si "okruhové" náčiní rozbil. Takže NS až příští rok užijte si to
Pisu ti SZM.Z. píše:8.9.2016 vyrážíme 3 hadraplány společně s nějakým MB na víkendové ježdění na smyčku, nepřidá se někdo?
Kua 8.9. aj mna akurat chalani volaju, ale som si to poratal tak to mam bratu 2500 km hore dolu. Inak pekna smecka sa od nas chysta. 2x GT4, 997 GT3 a S2000.
Kua toto ked vidim tak ma certi beru. Hociaky jebo ta tam v okamihu zostreli ani nevies ako.