Tie mi uz rok robia spolocnost na E46-ke a nemozem sa na ne velmi stazovat. Mam verziu MO co je urcena na mercedesy (RWD) ale neviem, ci je citelny rozdiel medzi klasickymi a MO...
Maju dost tvrde bocnice co znamena prijemny feel od cesty ale na druhu stranu vacsiu citlivost na kolaje a horsie tlmenie nerovnosti. Za sucha prilnavost dostatocna s nezakernym spravanim na limite. Za mokra sa nespravaju uplne idealne (hranica medzi drzim a nedrzim je celkom tenka) ale prilnavost tiez viac nez dobra. Otazka bude co s tym urobi 255 sirka
225/45 R17 ktere?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: 225/45 R17 ktere?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ja som vcera objednaval CSC 5 a ze ich nebudu mat tak skoro, tak som objednal Nokian Z G2, uvidim co to bude za zazrak.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
ty Zka mě docela zajímají, poreferuješ pak?
jo a měl někdo na autě přes zimu Hakkapeliitty? taky mě zajímají
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Z G2 mám dva dny na Avensisu Akorát teda 225/45R18.
Tak nokiany su urcite tichsie ako RE050A. Ale tazko posudit rozdiely v chovani objektivne, tie nokiany su len na prednych kolesach, na zadnych su RE050A s asi 30% dezenom. Ale bol som naozaj prekvapeny ako drzia v zakrutach, je velmi citit ze tie predne pneu drzia ovela viac ako zadne, mozno je to hrubkou dezenu ale pochybujem...bloody cardinal píše:ty Zka mě docela zajímají, poreferuješ pak?
Na mokrej ceste maju velmi dobry grip(pri akceleracii), lepsi ako RE050A a asi aj lepsi ako CSC3. Auto Golf VI TDI 140k.
Mám srovnání Nokianů Z G2 s Bridgestonama na Avensisu 2.2 (225/45R18) a ten rozdíl je opravdu velkej. V zatáčkách se auto daleko jistěji vodí a líp drží. Na mokru drží při akceleraci líp, než zimní TS830P. Jako bonus jsou tiché na dálnici.
Když se sjíždí z Červenohorského sedla a projíždí se Koutama, tak je tam přejezd, za kterým je takovej krátkej ostrej sešup. Na trojku na plnej plyn, tak s Bridgestonama ESP kopalo do řízení, na Nokianech jen lehce problikne kontrolka
Když se sjíždí z Červenohorského sedla a projíždí se Koutama, tak je tam přejezd, za kterým je takovej krátkej ostrej sešup. Na trojku na plnej plyn, tak s Bridgestonama ESP kopalo do řízení, na Nokianech jen lehce problikne kontrolka
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
mno zajímavé, díky
... no akorát v prdeli je, že nokian nedělá ty zetka ve správném rozměru pro moje auto, sem teď zjistil
... no akorát v prdeli je, že nokian nedělá ty zetka ve správném rozměru pro moje auto, sem teď zjistil
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz