Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
nebyly, ale ani nemusi Pochybovaci, at si pochybuji, ja uz vim sve
Já nepochybuju, mě je to úplně jedno .... jen jsem si vzpomněl na tamní letitý zvyk
Niko nadžanel ko kerdža
jojo, ja byl tentokrat mozna prvni, kdo jej pripomnel Ale onoto vlastne nema valnou vahu, fotku muze udelat treba s nejakou kamoskou a jako dukaz je to na nic...ale apson je na co koukat, to jo
a tak to každopádně, ale přecijenom je to už logisticky náročnější akce než jen zřídit nick, přidat avatar a pak se tlemit nad soukromejma zprávama nadrženejch zoufalců
Niko nadžanel ko kerdža
jenze pak jsou ty plody o to lepsi, kdyz tomu venujes vic fistronu
to mi chcete rict, ze se fakt najdou zoufalci, kteri budou nekde na web foru balit zenskou pres SZ?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
a jak jinak? Ja to treba v realu neumim I kdyz kuraz nemam ani na osloveni pres SZ a nejak primo utocit, ale nekdy to tak hezky samo vyplyne... Nebyt internet, jsem jeste panic
Aby nedoslo k mylce, nejsem nejaky slintal a loudil, zachovavam si jistou uroven, ale verim, ze na forech se del zamereni v prumeru najde tak 30%, co budou psat naprimo neslusne navrhy
Aby nedoslo k mylce, nejsem nejaky slintal a loudil, zachovavam si jistou uroven, ale verim, ze na forech se del zamereni v prumeru najde tak 30%, co budou psat naprimo neslusne navrhy
mmira: tak co bys cekal na foru o autech? tam je zenska dar z nebes nevim jakej je aktualni stav, ale ace2 si na ar kdysi nasel pritelkyni, a pokud vsechno dobre dopadlo, jsou spolu dodnes
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ace byl asexual a pokud se jedna o tu slovenku, ta na tom dle dostupnych info byla stejne. ten ji navic nesbalil primo na foru, ale tim, ze ji vzal do opery.
tahle cesta mi prijde celkem cajk. ale balit babu primo pres SZ, to uz je zoufalost.
jinak klidne priznam, ze jsem svou zenu taky poznal na internetu, melo to ale podstatne jinou genezi.
tahle cesta mi prijde celkem cajk. ale balit babu primo pres SZ, to uz je zoufalost.
jinak klidne priznam, ze jsem svou zenu taky poznal na internetu, melo to ale podstatne jinou genezi.
Autoforum.cz
ja svou zenu poznaval 5x v nejakych podnicich a restauracnich zarizenich, akorat sem si to nikdy nepamatoval ale aspon to byl dukaz ze se mi vazne libilammira píše:ace byl asexual a pokud se jedna o tu slovenku, ta na tom dle dostupnych info byla stejne. ten ji navic nesbalil primo na foru, ale tim, ze ji vzal do opery.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW