BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
jancsi
Pan Řidič

Re: BMW Divize

Příspěvek od jancsi »

Arnie: definuj "nemotorne". Lebo co sa tyka motoru v 550i, ten prebytok vykonu je az omracujuci. A co sa tyka velkosti a ovladateslnosti, rozhodne som nemal ani v klukatych zatackach pocit ze soferujem "tank"

Inak na tu 530iXA som tiez dlho pozeral - auto na fotkach vyzeralo nadherne, a verim ze je krasne, sam som vazne uvazoval ho kupit, akurat ma odradzovala pri motorizacii 3.0i ta spojitost s tym ze je to v 5er + X + A.
E46 325i + E60 550i
RedBaron
Řidič začátečník

Příspěvek od RedBaron »

V kombinaci standardního podvozku a dynamic drive je to akorát velká E46, ani nemám pocit o moc těžšího auta. Škoda jen toho vnitřku, ten je opravdu odpuzující.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Mám tam M-paketový podvozek, takže je to celkem tvrdé, ale přesto proti E46 320d (se sportovním podvozkem) je to jako řídit menší parník. Tím neříkám, že to auto není schopné, jen ten rozdíl je tam tedy minimálně pro mě hodně znatelný.

Ještě tam mám servotronic, ale nevim, jaký to má vliv na výsledek :)

Btw. je to na 17" zimních runflatech, na léto mám 18" klasiku, tak předpokládám zlepšení ve všech směrech.

A vnitřek naživo je úplně v pohodě. Není to designový skvost, ale působí to hodnotně a vcelku příjemně.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Hledá se 530i manual, Mpacket, kombik, slušný stav (nemusí být top). větší motor nevadí. Absence xdrive a automatu vyžadována... ps není pro mě.
Slow and serious
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Good luck... Ještě navíc v kombíku, tam toho bude ještě míň
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

na autoscount.de je par zaujmavych kuskov 550i aj v kombiku (530i je zbytcne kupovat...)
E46 325i + E60 550i
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Hledatel se dlouho usvědčoval, že nechce 520d... takže se mi těžko představuje, že by se uvelebil pro 550i. moc toho nenajede, nemyslím si, že by to auto nějak týral. ale líbí se mu M-sedadla i M-narazníčky. nechce řešit opravy Xdrivu nebo automatu. Prostě hledá tak nějak nákladově a výbavově rozumnou 5-tku s tím, že teda benzin, pac kvuli nizkemu najezdu nema cenu si nechat hrozit drazsimi opravami mazutu.
Slow and serious
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

jancsi píše:na autoscount.de je par zaujmavych kuskov 550i aj v kombiku (530i je zbytcne kupovat...)
na to si přišel kde? proč teda nemáš M3, když 325i je zbytečné kupovat? :D
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

no mrzi ma dodnes ze som nesiel 330i :-) no a M vseobecne je ina liga... co sa tyka udrzby...
moja poznamka bola len o tom, ze 530i a 550i su na tom so sa tyka spotreboy, udrzby, poistky v podstate rovnako. Akurat vykonovo je to niekde inde. (priznam sa ze v tej 550i teraz sam lietam a to auto ma fascinuje) :-)
E46 325i + E60 550i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

to Jancsi: Takze uz je doma 550iA? ;) Ak ano tak gratulujem, no fakt by nebola byvala bola lepsia volba ten manual? :P
A 325i ide do sveta?
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne pát 08 bře 09:35, celkem upraveno 2 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět