Jakou on-board cam?

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou on-board cam?

Příspěvek od Snowman000 »

Mobius 2 uz je vonku :x
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Klarkova
Spolujezdec

Příspěvek od Klarkova »

Dobrý den, jdu si sem pro radu. Táta bude mít kulaté narozky a chce autokameru. Vzhledem k mému věku a pohlaví jsem vedle. Pomůžete prosím? Mám na to jen 2.500,-.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak buď objednáš z eBay/Alibába a v tom případě za 2500,- koupíš slušnou kameru s GPS a FullHD obrazem (třeba i s CPL filtrem) nebo koupš v CZ se zárukou, ale v této cenové třídě si moc vyskakovat nemůžeš. Stejně je to čajna, ale když ti zde někdo musí držet záruku, tak si proti eBay přihodí tak 100% skutečné ceny.
Takže nějaký TrueCam A4...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Klarkova
Spolujezdec

Příspěvek od Klarkova »

Z ebay nebo z ali nechci, ani tam nemám účet a kvůli jednomu nákupu si ho zakládat nechci. Díky na tu truecam kouknu. Ta je dobrá? Jo a díky za odpověď
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak jsem neodolal a minulý týden ve středu objednal nějakou kameru z Čajny... Dneska přijelo DHL a DPH: 440,- + celní řízení: 550,- KURVY!!! :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

řidičBOB píše:Tak jsem neodolal a minulý týden ve středu objednal nějakou kameru z Čajny... Dneska přijelo DHL a DPH: 440,- + celní řízení: 550,- KURVY!!! :D
To by takhle nešlo, objednávat si přímo ze země výrobce a nepodporovat tradiční českou dovednost přeprodeje dovezeného zboží s ateistickou marží.
Zaclít až zčerná!
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

To je nevýhoda expresní dopravy. Kdyby jsi si to poslal economy, tak to pošlou v anonymním igelitovém balíčku a dojde ti to za 3-4 týdny bez dph a poplatku :D.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Balíček byl igelitový a anonymní ;-) Pokud si pamatuji, tak při poslední zásilce kamery přes Singapur post, jsem musel na vyclívací poštu na Plzeňskou a zásilku si vyclít sám. Takhle jsem se alespoň nemusím nikam jebat a doručí mi to na stůl.
Talíř mne ve finále asi nezruinuje...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

No ono taky záleží, co za kameru jsi objednal. Není čína jako čína. Na mé kameře za necelé 2000 Kč by mně dalších 1000 Kč nasralo. Na kameře za 10 000 Kč by mě sice dalších 1000 Kč nasralo taky, ale už to není tak velké sousto oproti ceně.

Ono nejhorší stejně je, když ti balíček za 400 Kč chytí na celním v Praze, protože někdo "myslí", že to má větší hodnotu. Doložím tam tedy, že to opravdu větší hodnotu nemá (screen z eBaye + výpis PayPalu) a oni to pošlou po týdnu dál. A ejhle. 100 Kč pro ČP za manipulační poplatek při celním řízení a 100 Kč za uskladnění při celním řízení. Takže navýšení 50% hodnoty balíčku.
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

Funguje to jednoduše. Zásilky do 22 EUR nepodléhají vyměření DPH, do 150 EUR bez cla. Rozhodující je celková cena vč. dopravy, ne cena zboží. Obecně řešeno - zásilky, na kterých není uvedeno na obalu, co je uvnitř a v jaké hodnotě, jsou automaticky zadrženy celním úřadem a jsou propuštěny do oběhu až po celním řízení.

Poplatek za proclení není 100 Kč, ale 192 Kč. Uložení zásilky stojí 10 Kč každý den nad 10 dní.
Odpovědět