Lyžárna
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lyžárna
S kamosom sme za starych detskych cias iba stopovali za kolko dame celu zjazdovku a nasledne vypocitali priemernu rychlost ( to este smartfony neboli ) a Vratnu Paseky, co je 1550m sme davali pod minutu co vychadzalo na nejakych 90-100km/h.
A taktiez ked sme mavali SG treningy tak nam davali fotobunku na rychlost a tam sme sa tiez dostavali cez 100-ku
To boli casi
Ale nejaky sportstracker uz vo phone mam, tak len nesmiem zabudnut ho nabuduce pustit...uvidime co vo mne este ostalo
A taktiez ked sme mavali SG treningy tak nam davali fotobunku na rychlost a tam sme sa tiez dostavali cez 100-ku
To boli casi
Ale nejaky sportstracker uz vo phone mam, tak len nesmiem zabudnut ho nabuduce pustit...uvidime co vo mne este ostalo
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já jsem naměřil max. 92 km/h na Tanvaldském Špičáku na červený, to už jsem se bál, mám lyže jen 164 cm a navíc jsem starej fotr
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
samo, zalezi na druhu boty. ja se osobne nejlepe citil v zavodnich atomikach, ktere mely boticku silnou asi tak 1 mm. nakonec jsem je nevzal, umrzl bych. ale lyzovacka by to byla nejlepsiPaTaK píše:Navíc flex rozhodně není všechno. Stejně nebo možná i víc rozhoduje celková pevnost nohy v lyžáce. Až jsem se divil jaký byl rozdíl mezi velkou poměrně pohodlnou Atomicou s flexem 120 a Nordicou Dobermann Spitfire 120 co mám teď. Úplně jako kdybych měl jiný lyže
zkousel jsem leccos, turistickou GPS, sportovni GPS, hafo programu na mobilu a vsechno to ukazuje tak nejak sejdrem.Beny9700 píše:Měřili jste si někdy mobilem rychlost při lyžování, pokud ano, kolik jste maximálně jeli?
Používal jsem na mobilu sporttracker, a to bylo docela zajímavý to vyexportovat
a pak zobrazit na Google Earth.
Pěkně to ukázalo přibližnou trasu (někdy blbě i mimo sjezdovku lesem) a grafy rychlosti.
"spolehlive" zmerenou maximalku mam fotobunkou 103 (nebo 105) na lyzich s polomerem 11,6 m a mekkem snehu. a to jsem se do startovni brany musel trefovat, abych mel vetsi pocatecni rychlost.
"nespolehlive", dle GPS mam max 128 na obrakovych roskach na tvrdem snehu. to byla tehda dost zabava, poustel jsem to na posledni tretine sjezdovky, pod kterou se to zvolnovalo do delsiho dojezdu. na prechodu mezi svahem a pozvolnejsi casti byl taky plytky dolik s lehkym vyjezdem nahoru. mel jsem tam problem udrzet se na nohach, jak me setrvacnost dana rychlosti tlacila dolu.
jinak pokud bych mel opravdu verit GPS, uz jsem bezel rychlosti 94 km/h, na lyzich jel neco pres 300 a v aute rychlosti zvuku
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
zamlada fotobuňkou lehce přes 90 (FISka na Chopku), neska jedu pade, max šede som posratý strachy.... starej dědek halt, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jestli tohle je lavina tak já jsem Johanka z Arku. To je trocha zfouknutého sněhu z vrcholu/hřebene
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
nechej na hlave priteli, staci malo a mota te to o sutry a stromy.
vsak pockej, za dojde PP, on ti o tom jiste povypravi sve.
vsak pockej, za dojde PP, on ti o tom jiste povypravi sve.
Autoforum.cz
až se budu někdy půl dne nudit, tak se snad nějak doberu toho, o čem se tu bavíte
Slow and serious
@mmira: Díky, ale nemusíš mě poučovat. Jen narážím na to, že v titulce videa se mluví o lavině, ale tohle s lavinou nemá společného. Tohle je prostě troska sfouknutýho prachového sněhu. Asi jako když teď jsou cesty plné štěrku a foukne tak to také nenazvu lavinou štěrku Další stupněm je sněhovej splaz (prašan sunoucí se po dolů) což taky není lavina
PP potvrdí doufám
PP potvrdí doufám
AR166V6, F850 Special
mno, nazvěme to "lavinka".... na volný ploše bych sa temu tež enem zasmál , ale bejt o 10metrů níž (v tym lieviku), tak by ho to zřejmě sešustlo dole kopcom...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.