Podle map je ta komunikace vedle urcena pro sdilene uziti chodec/kolo, takze je-li ta vec elektrokolobezkou tak tam jel spravne.
Nicmene pri krizeni s vozovkou mel dat samozrejme prednost - maji tam i znacku.
Dale tam podle snimku prijel ze smeru, ktery neni dovolen (ta cyklostezka je jednosmerna, opacnym smerem se jezdi na protejsi strane vedle komunikace).
Já to dneska v ruce těžce neměl. Obešel jsem brutální kolonu stojící pod zasněženým kopcem, 5 lidí se zeptal jaký mají gumy, 3 mi jich řeklo, že už letní, tak jsem naznal, že jsou to lamy a začal se neohroženě sunout kupředu. V půlce kopce mi to samozřejmě klouzlo a už jsem se sunul zpátky dolů, brzdy nebdrzdy. Nějak to vymanévroval a vydal se na 15km dlouhou objížďku.
Já si to dneska docela povodil. První vingl drift, přepínám do sportu, aby měl více výkonu na zadku. Druhý, třetí že by se Ken Block nestyděl. Najíždím na rychlostku, hned předjíždím a v cca 150 na absolutní rovině se auto roztancuje. 5 - 6 se zhouplo ze strany na stranu. záhněda, spojka, uklidnit, komfortní režim a po chvíli při předjíždění znovu... fuj
I/56 od FM až do Beskyd neviděla silničáře... Sníh uježděný na led.
Zítra jdu přezouvat
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.