Říká někdo, kdo má plecháče na tiguanu...pavproch píše:plasty vzal čert, ale těch zbytečností ....
druhá kaplička, idrive, automat, "dřevo"....
BMW Divize
Re: BMW Divize
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brus: podle toho, v jaké autě asi...já jsem zatím problém nikdy neměl...jenom za nejkratší vzdálenost za autem, se mi jeví jako docela velká
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nedělej ze mě pitomce , kromě adaptivního tempomatu a držáků má vše, co v té době šlo - i takové ptákoviny, jako iPod kabel atd... Který už s iPhonem 4+ nefungují atd.vasco píše:Upřímně, to by mě ta tvá 98% plná zajímala, když nemáš ani držáky na pití... Co TV tuner, DAB tuner, Logic7...? Máš?
Obecně výraz "plná výbava" je dost často zneužíváno. V inzerátu má auto kůži a multifunkční volant a hned je "v plné"...
BMW Driver M-B worker...
jo ta se mi zdá taky velmi velká moje zkušenost je jen z phaetonu GP2řidičBOB píše:Brus: podle toho, v jaké autě asi...já jsem zatím problém nikdy neměl...jenom za nejkratší vzdálenost za autem, se mi jeví jako docela velká
Pravda vyděsí
Kde su padla?vasco píše:No já mám jen 99% plnou... Je to Ctrl+A, včetně těch blbostí jako DAB rádio, které tady ani nefunguje, ale nemám adaptivní tempomatHondaMan píše:vasco: njn, to jsou ta vaše BMW. Já třeba Hondu v plné mám (nic do ní v té době přiobjednat nešlo).
za kolik se dá jet s E60 2006 530xi (190kW) v automatu?
na spritmonitoru to má průměr mezi 10-11 litry, ale zajímá mě normální jízda po okresce stovkou
na spritmonitoru to má průměr mezi 10-11 litry, ale zajímá mě normální jízda po okresce stovkou
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Máš na mysli aktuální spotřebu při stovce na okresce? Nebo nerozumím...
330ixT e91 6MT 200kW: aktuální spotřeba při jízdě ustálenou 100 (tempomat) na 6 po dálnici (rovina, bezvětří) je podle ukazatele okamžité spotřeby 6.5-7
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ale kerej wool by s tímhle motorem takle jezdil...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nee, mam na mysli kdyz jedu nekam daleko a v klidecku, takze rekneme limit +10-20, pomalejsi predjet ... Alfou to de za 9, 320d za 5.5vasco píše:Máš na mysli aktuální spotřebu při stovce na okresce? Nebo nerozumím...
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!