Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Koukám z balkonu, jak nějaký malý děcko hází petardy pod zaparkovaný auta. Než jsem sešel dolů, už bylo s celou bandičkou pryč.
Co udělat, až ho příště chytnu? Mlátit ho nebudu, je to malý děcko. Fízly nemá cenu volat. Chytit pod krkem, dotáhnout domů a vypleskat rodiče? Otázky, samé otázky
A když už jsem si začal stěžovat, Oganesjan perlí:
proč o tom ten blbec mluví? Toho zas budou plný noviny
Co udělat, až ho příště chytnu? Mlátit ho nebudu, je to malý děcko. Fízly nemá cenu volat. Chytit pod krkem, dotáhnout domů a vypleskat rodiče? Otázky, samé otázky
A když už jsem si začal stěžovat, Oganesjan perlí:
proč o tom ten blbec mluví? Toho zas budou plný noviny
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Achjo, už aby toho dementa a Kocourka spolu s ním zavřeli, zvedá se mi z nich kufr a ještě víc z lidí, který ho úplně žerou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A nejlepší je na konci videa mladej Rychtář, kterej má neměřitelné IQ, jako jeho fotr!
BTW: já těmhle s Predatorem za oknem, neuhejbám. Když dodržovat zákon, tak pro všechny
BTW: já těmhle s Predatorem za oknem, neuhejbám. Když dodržovat zákon, tak pro všechny
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Teď jsem u Staromáku potkal černou naleštěnou M3 E46 kupé v manuálu. Myšlenkové porovnání s tím, co mám objednaný a na cestě mi uplně zničilo den
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak desk také perla!
Ogrcijan majitel a Kocourek spolupracující právník
Až na to, že v to družstvo je klasická "nepřehledná" vlastnická struktura přes dalších deset firem, ve které ale vůbec Ogrcijan nefigure. Základní kapitál 1,- Kč A Kocourek je asi takový advokát, jako já kosmonaut...
Ogrcijan majitel a Kocourek spolupracující právník
Až na to, že v to družstvo je klasická "nepřehledná" vlastnická struktura přes dalších deset firem, ve které ale vůbec Ogrcijan nefigure. Základní kapitál 1,- Kč A Kocourek je asi takový advokát, jako já kosmonaut...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale odůvodnění už tam nedaj
Nejvíc mě na tomhle štve, že vzhledem k medializaci a přibývajícím debilům (rozuměj klientům), si SO začnou dávat větší pozorna procesní chyby a Pachové budou chodit s úhloměrem (haha) a vyměřovat silnici ..
Nejvíc mě na tomhle štve, že vzhledem k medializaci a přibývajícím debilům (rozuměj klientům), si SO začnou dávat větší pozorna procesní chyby a Pachové budou chodit s úhloměrem (haha) a vyměřovat silnici ..
Dneska jsem v Praze dopoledne potkal brněnskou M3, co vypadala úplně jako Gargamel. Dokonce i řidič připomínal Bonda. Ale jsem si jistý, že to nebyl on, protože jsem ho předjel