Politický koutek
Re: Politický koutek
No to je možný. Ale jestli jel normálně autem nebo svazanej v kufru
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Takže Trump to nedal, levičácké péro usedne v oválu.... čet sem rozhovor s velvysrancem v júes Kmoníčkem, kde bajdna tipuje, že bude mín rétorovat ale fpodstatě pokračovat v dosavadní poblitice... jak píšu, já mám z bajdna poněkud strach zleva...pavproch píše:Taky bych mu přál, aby to bylo a)
(...i přesto, že projevem je mi krajně nesympatisch, obsahem ale krajně sympatisch, Bajdn je IMHO levicové péro z gauče.)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já mám problém se současnou "pravicí", že se odkazuje na dle mého správné hodnoty a východiska, ale každý jeden představitel této pravice je naprostý čurák, a buď už na něj nějaký průser praskl, nebo to musí přijít. Všichni evidentní prospěcháři, kteří obhajobou svobody se snaží zakrýt svoje krádeže, nebo loutky těchto kmotrů. Trump je typický představitel - jeho osoba, osobnost, vystupování, projev a činy jsou naprosto nepřijatelné.
A celkově se za vlády "pravice" zvyšují daně a krade se stejně jako za "levice".
A celkově se za vlády "pravice" zvyšují daně a krade se stejně jako za "levice".
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahra ... ranici_wag
Tak nějak to vidím. Ostatně, že pravice je jediná, která v současnosti stojí za těmi, kteří o páté vstávají do Kolbenky, je můj dávný názor. Jsem rád, že se potvrzuje, resp. že na to alespoň někde dělnická třída již přišla. Přišla na to, že ono levicí slibované dobro a ráj, které furt nepřichází, táhnou ze svých kapes. Ex-Kubánci museli dostat za Castra pěknou čočku, když jih USA volí Trumpa a má děs z Bidena.
Proč mám opačnou zkušenost, než Exfun? Že levičák je ten, kterému nestačí už ani cizí peníze. A že lidé, kterých si např. profesně vážím, jsou téměř výhradně svobodomyslní pravičáci?
Z porážky Trumpa se radují Číňané, Íranští ajatoláhové a teroristický Hizbaláh, palestinská lůza. Putin asi také, slabé USA je jeho sen.
No a někdo u nás se raduje s nimi. Někdo dokonce skoro povinně, protože prostě s Bruselem se směje i pláče, a je mu jedno proč, hlavně když drží basu. Brusel bohužel totiž patří k té výše zmíněné skupině.
Tak nějak to vidím. Ostatně, že pravice je jediná, která v současnosti stojí za těmi, kteří o páté vstávají do Kolbenky, je můj dávný názor. Jsem rád, že se potvrzuje, resp. že na to alespoň někde dělnická třída již přišla. Přišla na to, že ono levicí slibované dobro a ráj, které furt nepřichází, táhnou ze svých kapes. Ex-Kubánci museli dostat za Castra pěknou čočku, když jih USA volí Trumpa a má děs z Bidena.
Proč mám opačnou zkušenost, než Exfun? Že levičák je ten, kterému nestačí už ani cizí peníze. A že lidé, kterých si např. profesně vážím, jsou téměř výhradně svobodomyslní pravičáci?
Z porážky Trumpa se radují Číňané, Íranští ajatoláhové a teroristický Hizbaláh, palestinská lůza. Putin asi také, slabé USA je jeho sen.
No a někdo u nás se raduje s nimi. Někdo dokonce skoro povinně, protože prostě s Bruselem se směje i pláče, a je mu jedno proč, hlavně když drží basu. Brusel bohužel totiž patří k té výše zmíněné skupině.
No, Kamala už brousí zuby. Zvolení a vůbec už samotná kandidatura Bidena je naprosto neuvěřitelná záležitost. Když řeknu že trpí degenerativním onemocněním mozku, nebudu daleko od pravdy. Je místy naprosto dezorientovaný.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano. To bylo vidět krásně naposled nad 5 let mrtvým “Frankiem”
To bude prezidentování, jako máme u nás - starej je rád, že je a ti kolem něj si hájí své zájmy. Akorát Biden nebude sprosté hovado.
To bude prezidentování, jako máme u nás - starej je rád, že je a ti kolem něj si hájí své zájmy. Akorát Biden nebude sprosté hovado.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mají to v USA těžké. Senil vs. psychopatický narcisZajda píše:No, Kamala už brousí zuby. Zvolení a vůbec už samotná kandidatura Bidena je naprosto neuvěřitelná záležitost. Když řeknu že trpí degenerativním onemocněním mozku, nebudu daleko od pravdy. Je místy naprosto dezorientovaný.
Chtěl bych vidět záběry z Trumpova soukromí z posledních dnů. To by byl studijní materiál ...
BTW podivejte se na výsledky voleb v D.C. a tuto reportáž https://edition.cnn.com/videos/politics ... tion-2020/
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek