Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
eeee, svatba stála moc peněz... (asi kilo v českých), takže rozvod nepřipadá v úvahu.... držte mi palec, neska skautítem jedem přes respubliku tam a zase zpátky... jelikož sa vezu jako spolujezdec, tak budu průběžně reportovat...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A co stála takhle legrace?pavproch píše:skautík po generálce nastartoval, nikde sa nepotkal žádný píst a ventilem... a vypadá to, že i pojede....
takže asi takle - skautík už má od generálky najeto skoro 1000 km a ..... yezdi....
ten motor de ešče pocitově krapet ztuha, ale to sa rozhýbe... ešče asi tisíc km a dáme mu (preventivní) výměnu woleje a pak už sand bude opravdu ready na dalších 115 tis do další generálky....
neska sem si s ním dokonce kus (asi 80km) sjel - po třech letech....ale asi už bych to trvale řídit nechtěl, ten motor je (na poměry konzernu) sqělý, ale je to celé houpavé, měkké, nesportovní.... ostřejší jízda sa temu taky moc nelíbí a to i přesto, že fčíl ten motor je akčnější než 2.0 TSi v leguánovi... taxem aspoň kolegovi krapet zvednul průměr....
ten motor de ešče pocitově krapet ztuha, ale to sa rozhýbe... ešče asi tisíc km a dáme mu (preventivní) výměnu woleje a pak už sand bude opravdu ready na dalších 115 tis do další generálky....
neska sem si s ním dokonce kus (asi 80km) sjel - po třech letech....ale asi už bych to trvale řídit nechtěl, ten motor je (na poměry konzernu) sqělý, ale je to celé houpavé, měkké, nesportovní.... ostřejší jízda sa temu taky moc nelíbí a to i přesto, že fčíl ten motor je akčnější než 2.0 TSi v leguánovi... taxem aspoň kolegovi krapet zvednul průměr....
skautík sice yezdi, ale zato dalšímu kolegovi neska na oct. II 1.6CRD 4x4 v asi 70tis km umřela vodní pumpa a to tak, že náhle....
takže se budou dělat i komplet rozvody, bůhví, kam všude to nateklo....
takže se budou dělat i komplet rozvody, bůhví, kam všude to nateklo....
Brus píše:Hranatý volant mě pořád sere. Tak nějak jsem očekával, že si na to zvyknu, ale pořád se mi to nedaří. 3týdny, 3500km a rozčiluje mě to pořád stejně. Bauchspeck nesmysl.
Hranaty volant je dokonalej.Nemam pul slova proti jeho provedeni.RS mam dva tydny,1800km a zvyk jsem si okamzite.Vyborne padne do ruky.Velikost,sirka pro dlane na jednicku.Pro silnejsi lidi velkej pomocnik.
Kamarad ktery ma IIrso by za nej dal cokoliv.
Nesmis brousit zatacky do 360°
velikost, tlouštka věnce, všecko ok, tak proč tam dole sakra kus chybí??
Pravda vyděsí
Brus píše:velikost, tlouštka věnce, všecko ok, tak proč tam dole sakra kus chybí??
Udajne je to pro sportovnejsi dojem.
A druha vec,pro lepsi nasedani do auta.To plati vic pro silnejsi lidi.
Nevim,je to o zvyku.Ja o tom ani nepremejslel,ze by to melo bejt spatne.Nebo jsem se jeste nedostal do situace,ze bych mel s volantem problem.
V lepsich verzich Audi,Mercedes jsou hranaty volanty taky.
Za tri tydny mas slusnej najezd,tak jeste jednou tolik a zvyknes si
Co me doslova sere je start-stop system.Na ten si nikdy nezvyknu.Ucim se ho vypinat,ale nejak mi to nejde.To hranetej volant je o proti tomu malickost.
Druha vec- Construct (u me povina vybava) stale s nim bojuju.Vecer zamknu a rano pri startu zapomenu odemknout....
Jinak rso mnohonasobne predcilo me 7mesicni ocekavani.Podvozek,rizeni,prostor,spotreba.....nemam autu co vytknout.
Druha vec- Construct (u me povina vybava) stale s nim bojuju.Vecer zamknu a rano pri startu zapomenu odemknout....
Jinak rso mnohonasobne predcilo me 7mesicni ocekavani.Podvozek,rizeni,prostor,spotreba.....nemam autu co vytknout.