Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od řidičBOB »

vasco píše:Raději bych uvítal, v rámci rozšiřování obzorů, jaký třeba ten Stinger vůbec je. A nechci to slyšet z úst dovozce/prodejce, nezajímají mě slogany, jen zkušenosti uživatelů. A jak jsem pochopil, ty jsi ještě neměl tu možnost?
Ale to bych taky rád slyšel, viděl. Ale jednak uživatelů není mnoho, patrně také nemají kamery a chuť se podělit.
Takže není možné rozebírat detekce a srovnávat. V minulosti to tak bylo a já sám mám na externím disku asi 200GB videí různých srovnání antiradarů mezi sebou... A mnoho z nich jsem zakoupil právě u AR.cz :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pavproch píše:@ragamix. nějaké podrobnosti by byly? (myslím o tom novém radaru)... jinak díky
ragamix bude asi nejpovolanější, jelikož to byl právě on, kdo pomáhal prodejci tento radar slovenské policii prodat ;-) A na té výstavě mu to moc slušelo :D
Jinak je to zařízení, které pracuje v pásmu K = 24,1GHz, což je samozřejmě nepříjemné. Zatím je zkušebně vybaveno jedno vozidlo - Fabia RS.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše:v prvom rade nechapem preco sme si zacali vykat na fore...
Protože tykání je pro mne určitá forma přátelství a nemyslím, že to této kategorie i nadále patříte. Ale to si vysvětlíme někdy v BA.
pre mna je zase vykanie istym druhom ucty.. takze ti budem dalej tykat..urcite to pochopis. do ba kludne pridi nevidim v tom problem si predsa slobodny clovek. ale s vyhrazkami by som nezacinal.. to ti vazne nedoporucujem
řidičBOB píše:O kritice samotného výrobku jsem psal - kde nic není, není ani co kritizovat.
K frekvencím jenom tolik: nevím, o čem pan Gnip mluví, když mluví o "německém extempore" - ale já narážel na to, že mám v D kolegu, který si koupil nové auto a má tam nainstalovaný Stinger. A v něm má i 34,0 i 34,3 ;-)
do nemecka bol dodany jeden kus upraveny na 34.00 pre cloveka ktory udajne casto cestuje do CZ. takze tolko k tomu extempore. jediny kus na zaklade ktoreho usudzujes ze ho maju vsetky. nemaju
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

pavproch píše:@ragamix. nějaké podrobnosti by byly? (myslím o tom novém radaru)... jinak díky
jedna sa o multaradar CD. hlavny problem je v tom ze ho absolutna vacsina detektov na trhu nie je schopna detekovat skor ako kusok pred resp az v radarovom luci. okrem toho pracuje v K pasme 24.100GHz. ked zapnes na detektore K pasmo vysledkom je velke mnozsto falosnych poplachov. dosiahli sme ale u stingeru rozsirenie tzv K pasmoveho filtra cim sa uzivatel zbavi cca 80-90% falosnakov v K pasme. v skratke asi tolko. tu je k tomu este par informacii http://auto.idnes.cz/slovensti-policist ... tomoto_fdv
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

dík
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

pavproch píše:dík
no neni naozaj zac je to len zbezna zakladna info.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:pre mna je zase vykanie istym druhom ucty.. takze ti budem dalej tykat..urcite to pochopis. do ba kludne pridi nevidim v tom problem si predsa slobodny clovek. ale s vyhrazkami by som nezacinal.. to ti vazne nedoporucujem
A v tom je mezi náma rozdíl. I když Vás nepovažuji za přítele, tak jsem schopen se k Vám chovat s úctou.
Nikde jsem žádné výhrůžky nezaznamenal - asi bujná fantazie. Věřtě, že když bych Vám něco takového chtěl, tak u toho rozhodně budete. Dělal jsem to tak vždy a nehodlám na tom nic měnit.

ragamix píše:do nemecka bol dodany jeden kus upraveny na 34.00 pre cloveka ktory udajne casto cestuje do CZ. takze tolko k tomu extempore. jediny kus na zaklade ktoreho usudzujes ze ho maju vsetky. nemaju
Já o voze a Vy o koze. Já totiž vůbec nevím, o čem pan Gnip mluvil a o čem teď mluvíte Vy ;-) Stinger, který jsem viděl já, se nachází v BMW5GT, které asi v CZ nikdy nebude a člověk bydlí ve Stuttgartu - takže to asi budou kusy dva :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše:pre mna je zase vykanie istym druhom ucty.. takze ti budem dalej tykat..urcite to pochopis. do ba kludne pridi nevidim v tom problem si predsa slobodny clovek. ale s vyhrazkami by som nezacinal.. to ti vazne nedoporucujem
A v tom je mezi náma rozdíl. I když Vás nepovažuji za přítele, tak jsem schopen se k Vám chovat s úctou.
Nikde jsem žádné výhrůžky nezaznamenal - asi bujná fantazie. Věřtě, že když bych Vám něco takového chtěl, tak u toho rozhodně budete. Dělal jsem to tak vždy a nehodlám na tom nic měnit.

ragamix píše:do nemecka bol dodany jeden kus upraveny na 34.00 pre cloveka ktory udajne casto cestuje do CZ. takze tolko k tomu extempore. jediny kus na zaklade ktoreho usudzujes ze ho maju vsetky. nemaju
Já o voze a Vy o koze. Já totiž vůbec nevím, o čem pan Gnip mluvil a o čem teď mluvíte Vy ;-) Stinger, který jsem viděl já, se nachází v BMW5GT, které asi v CZ nikdy nebude a člověk bydlí ve Stuttgartu - takže to asi budou kusy dva :D
vzhladom na na minulost nemoze byt o ucte rec.. to je fantasmagoria. vyhrazky boli to vies aj sam ale nebudem to dalej rozoberat. vzhladom na to ze vazis cca min 2x tolko ako ja verim ze by si vyhral ale aj tak by som to nedoporucoval. len tolko k tomu. inak dakujem za kompliment a aj tebe to na videu slusi aj ked samozrejme nie tak ako mne :D

nie hovorime o tom istom. okrem verzii pre CZ a SK je detekcia 34.00 uz len v jednom jedinom stingeri dodanom to nemecka. zakaznik udajne casto cestuje to CZ tak preto. samozrejme to mohol byt len vymysel a ktovie ake to ma cele pozadie ale to neni nakoniec ani dolezite
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše: vzhladom na na minulost nemoze byt o ucte rec.. to je fantasmagoria. vyhrazky boli to vies aj sam ale nebudem to dalej rozoberat. vzhladom na to ze vazis cca min 2x tolko ako ja verim ze by si vyhral ale aj tak by som to nedoporucoval. len tolko k tomu.
Když použiji invektiv, tak to ještě neznamená, že k protistraně nechovám úctu. Sice víte, kdo jsem, ale neznáte mne.
Pokud Vám to přijde jako výhrůžka, tak je to zcela Váš problém. Doporučení si nechte od cesty - ty mne vůbec nezajímají.
ragamix píše:nie hovorime o tom istom. okrem verzii pre CZ a SK je detekcia 34.00 uz len v jednom jedinom stingeri dodanom to nemecka. zakaznik udajne casto cestuje to CZ tak preto. samozrejme to mohol byt len vymysel a ktovie ake to ma cele pozadie ale to neni nakoniec ani dolezite
A já Vám opakuji, že nemluvíme o stejné věci. Dokud budete halucinovat něco o extempore v D ( o kterém zase nic nevím já), tak se asi nedomluvíme :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše: vzhladom na na minulost nemoze byt o ucte rec.. to je fantasmagoria. vyhrazky boli to vies aj sam ale nebudem to dalej rozoberat. vzhladom na to ze vazis cca min 2x tolko ako ja verim ze by si vyhral ale aj tak by som to nedoporucoval. len tolko k tomu.
Když použiji invektiv, tak to ještě neznamená, že k protistraně nechovám úctu. Sice víte, kdo jsem, ale neznáte mne.
Pokud Vám to přijde jako výhrůžka, tak je to zcela Váš problém. Doporučení si nechte od cesty - ty mne vůbec nezajímají.
ragamix píše:nie hovorime o tom istom. okrem verzii pre CZ a SK je detekcia 34.00 uz len v jednom jedinom stingeri dodanom to nemecka. zakaznik udajne casto cestuje to CZ tak preto. samozrejme to mohol byt len vymysel a ktovie ake to ma cele pozadie ale to neni nakoniec ani dolezite
A já Vám opakuji, že nemluvíme o stejné věci. Dokud budete halucinovat něco o extempore v D ( o kterém zase nic nevím já), tak se asi nedomluvíme :D
invektiva? bud aspon natolko seriozny a priznaj sa ze si sa mi verejne vyhrazal. okrem toho ma tiez nepoznas ze ano..

tak este raz a pomaly: extempore v D malo spocivat v tom ze tam bol dodany jeden kus stingeru ktory vie detekovat 34.00. uz je to teraz dufam jasnejsie. cize to bude ten co si tam videl. ked teda vylucime velmi nepravdepodobnu variantu ze to zariadenie bolo predane alebo namontovane v CZ alebo SK.
Zamčeno