Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Nemal si zvolniť, keby si išiel svojim tempom tak by si okolo všetkých prefrčal takou rýchlosťou, že by Ťa ani nezaregistrovali
Bond: Mě v poslední době zase začínají zdravit okolo jedoucí řidiči a chodci
Naposledy jeden strejda v O2 který jel proti mně, když jsem předjížděl pár (5?) aut a zařazoval jsem se cca 3s před naším minutím. A typicky obyvatelé Kojic na Pardubicku, kteří na mě každý den hrozí a kynou mi z chodníků
Naposledy jeden strejda v O2 který jel proti mně, když jsem předjížděl pár (5?) aut a zařazoval jsem se cca 3s před naším minutím. A typicky obyvatelé Kojic na Pardubicku, kteří na mě každý den hrozí a kynou mi z chodníků
2.9T RWD
já zase včera potkal spoustu blbců, no
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
já bych je nepodceňoval...... třebas místní gerontologická guerilla začne přes vozovku napínat ocelová lanka a používat ostatní partyzánské praktiky za účelem zklidnění tranzitního provozu v obciHondaMan píše: A typicky obyvatelé Kojic na Pardubicku, kteří na mě každý den hrozí a kynou mi z chodníků
Niko nadžanel ko kerdža
Mám tam pár bývalých, hodně vzdálených příbuzných a musím říct, že je to tam hodně rudé a kované.Pickuper píše:já bych je nepodceňoval...... třebas místní gerontologická guerilla začne přes vozovku napínat ocelová lanka a používat ostatní partyzánské praktiky za účelem zklidnění tranzitního provozu v obciHondaMan píše: A typicky obyvatelé Kojic na Pardubicku, kteří na mě každý den hrozí a kynou mi z chodníků
Možná se jim jen líbí lak mého auta
2.9T RWD
PS:originál obrázek z plesku
Vavřinec bude mít radost, až to uvidí "jeho" missky
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
začnou mu říkat Pinďo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
ty kravo, to fakt neni recese? ted nevim, jestli se mam valet smichem nebo brecet nad urovni spolecnosti a poklesem inteligence Uzla