Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
docela kiks od P.Prokopce...
podle reakcí pod článkem nejsem sám, kdo si je jist, že ty kola neviděly kabróň ani z rýchliku
podle reakcí pod článkem nejsem sám, kdo si je jist, že ty kola neviděly kabróň ani z rýchliku
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Prokopec prepisuje prepsane, takze kdyz napisou karbon, napise taky. Na druhou stranu tady Audi opravdu tvrdi, ze kola, predni a zadni difuzor, zrcatka z karbonu jsou.
Na druhou stranu tyhle profily na socialnich sitich pisi casto agentury a obecne lidi co tomu prd rozumi, takze tomu nelze prikladat zadnou vahu. Osobne taktez pochybuji o tom, ze jsou komplet karbonova a v realu jde jen o polep.
Na druhou stranu tyhle profily na socialnich sitich pisi casto agentury a obecne lidi co tomu prd rozumi, takze tomu nelze prikladat zadnou vahu. Osobne taktez pochybuji o tom, ze jsou komplet karbonova a v realu jde jen o polep.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tohle preview 340i zní (aspoň co se popisu vlastností foukané B58 týče) velmi zajímavě, nemohl by třeba mmira naznačit, zda se můžeme těšit i na něco tady na AF.cz?
dva dny pokec hlásil error 503 - generál erorůj... až sem málem chatil absťák...
velka omluva vsem. odporoucel se server a do vecnych lovist s sebou vzal i HDD. obnova dat dala dost prace
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
díky za tu práci...
Uz jsem chtel pres cestu volat (skoro) nejvyssimu, co se deje
Pavproch: Psal jsem ti na bmw klubu SZ, ale uz jsme se s uzivatelem Vrooom dohledali, diky obnoveni autofora
Pavproch: Psal jsem ti na bmw klubu SZ, ale uz jsme se s uzivatelem Vrooom dohledali, diky obnoveni autofora
Mirek
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vitaj spat medzi zivymi forum.autoforum.cz
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Když už se bavíme o funkci serveru měl bych pár dotazů nebo spíše připomínek
- vytrvale nefunguje vlkádání odkazů do diskuzí k článkům. Server z nějakého záhadného důvodu odkazy komolí vkládádním neplatných mezer
- nepochopil jsem princip vyhledávání na hlavní straně Autofora. Výsledky vyhledávání to vysype bez jakéhokoliv ladu a skladu, pořadí není ani časové, ani abecední. Při hledání v obsáhlejších tématech je to opravdu na mašli
- nabídka "zobrazit vše" funguje u všech rubrik na hlavní stránce (aspoň co jsem zkoušel), s výjimkou rubriky "Poslední diskuze k článkům". Tam mi to vždy jen načte hlavní stránku znova bez jakékoliv patrné změny
Byla by prosím šance s tím něco udělat ?
- vytrvale nefunguje vlkádání odkazů do diskuzí k článkům. Server z nějakého záhadného důvodu odkazy komolí vkládádním neplatných mezer
- nepochopil jsem princip vyhledávání na hlavní straně Autofora. Výsledky vyhledávání to vysype bez jakéhokoliv ladu a skladu, pořadí není ani časové, ani abecední. Při hledání v obsáhlejších tématech je to opravdu na mašli
- nabídka "zobrazit vše" funguje u všech rubrik na hlavní stránce (aspoň co jsem zkoušel), s výjimkou rubriky "Poslední diskuze k článkům". Tam mi to vždy jen načte hlavní stránku znova bez jakékoliv patrné změny
Byla by prosím šance s tím něco udělat ?