Dacia Duster
Re: Dacia Duster
Otazka je co je predrazenej prd Holt sou auta drazsi nez Dacia, protoze sou bezpecnejsi, modernejsi, hezci, s lepsimi motory, lepsimy podvozky, lepsim vsim. To neznamena, ze sou predrazeny.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Na tak za normální plat si gls amg nekoupí nikdo ani u nás, natož v Rumunsku. Tam by hodně lidí bylo opravdu rádo i za toho Dustera.honziss píše:Dalnicni gangy? to by me zajimalo jak to funguje kdyz tu prakticky nemaj dalniceleonidas píše:To jsem někde četl,ale ukázalo se,že vozy střední a vyšší mají dálniční gangy a podobní..možná to bereš podle sebe.. a zapomínáš jak je u takových jako ty zvykem na běžné lidi.. Ani toho Dustera si tam někteří nemůžou finančně dovolit..
Hele ne, clovek co tu pro nas pracuje je uplne normalni, dobrej ve svym oboru a na to GLS si normalne vydelal prodejem nasich a dalsich pristroju, zadna mafie, zadny gangy, proste obycejna prace.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
A co Astra,po reklamačním servisu a chipu..už neposkakuje?mattonecz píše:Otazka je co je predrazenej prd Holt sou auta drazsi nez Dacia, protoze sou bezpecnejsi, modernejsi, hezci, s lepsimi motory, lepsimy podvozky, lepsim vsim. To neznamena, ze sou predrazeny.
Tak se mi postestilo nakonec! Posledni jizda na letiste = sandero s 262000km na tachuhonziss píše:Jinak 5 uber za posledni 3 dny a porad ne a ne prijet zadna dacia
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak to je paráda Některá konkurence při tomhle nájezdu je už dávno pohřbená..
A dokonce jsme jeli kousek po dalnici a videli dalnicni gang! (4 kluci na povozu tazenym konem), hezky slusne v pravym pruhuleonidas píše:Tak to je paráda Některá konkurence při tomhle nájezdu je už dávno pohřbená..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak tos měl štěstí. Já za 14 dnů v RO viděl povoz jen jednou v horách na hranicích s UA.
2.9T RWD
Nn ma skoro 200 koni a jede jak o zivot. Ale ocenuju ze sis prosel moje prispevky. Je videt jak te seruleonidas píše:A co Astra,po reklamačním servisu a chipu..už neposkakuje?mattonecz píše:Otazka je co je predrazenej prd Holt sou auta drazsi nez Dacia, protoze sou bezpecnejsi, modernejsi, hezci, s lepsimi motory, lepsimy podvozky, lepsim vsim. To neznamena, ze sou predrazeny.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw