Kolega si takhle přitáhnul 760i za 360tKč. Během roku nasypal do servisu kupní cenu ještě jednou. Takže mít holej zadek a machrovat s vylítanou limuzínou je cesta do finančního pekla.vasco píše:A já bych za těch 300.000 šel ještě o třídu níže do střední třídy, sklopil ocas a nesnažil se dělat frajery s luxusní třídou za dvě kila a napnutým rozpočtem na servis...
Dalnicni kriznik
Re: Dalnicni kriznik
Phaeton je z venku celkem fajn, ale uvnitř to vypadá jako v jedničkovým Supeerbu (když si trochu zapřeháním) a servisovat W12 u kamaráda v garáži bude taky terno. Samozřejmě spotřeba většiny benzínových aut při přeletech 200kmh po německých dálnicích bude znamenat časté zastávky u pumpy, kde ztratí ten čas, který rychlou jízdou nahnal.Slawall píše:Něco takového by taky nemuselo být špatné.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... on/9561438
Grandeur 2008 za 350tKč? To je snad jen zkouška svéprávnosti? Jízdní vlastnosti ani spotřebu ve 200 při 4AT bych nechtěl zažít.Honza42 píše:Nebo Grandeur, ale to už je sázka do loterie - cena servisu?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ur/9188582
Teda pokud to má být na ježdění, jestli je to na image tak sorry.
to uz je jina vec...u nas maji lidi divne predstavy, ze vylitane nic moc auto koupi za 150 tisic a stejny model v perfektnim stavu za 170...a ze rozdil v nakladech za prvni rok pak bude treba 50k a jeste to horsi auto bude stale vypadat i fungovat hure, to uz nevidi...mmira píše:jak rika pick. vzdy jsem prodaval auta po servisu, casto s vymenenym celnim sklem, bez akutni potreby jakychkoliv oprav. nikdo to nikdy neocenil.
ale ja psis narazel na to, ze tady kazdy ma auto na dojezdeni a nedava ani zakladni nutnou udrzbu...ne ani tak, ze by melo byt stoprocentni a pred prodejem ho jeste oservisovat do vystavniho stavu
Mercedes-Benz S 600 L 2001 - to je volba opravdového znalce. Navíc to stojí polovičku co navrhovaný Grandeur. Za ty prachy je to škoda nevyzkoušet.Alex.. píše:Nenech se odradit závistivci..
našel jsem Ti jeden krásný kousek, který je přesně pro Tebe..
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
já myslím, že ideální. Nájezd je tak akorát. A auto voňavka
Legend je taková opomíjená volba. Bude to pohodlné na dlouhé cestování, ale vůbec netuším, co stojí adekvátní ojetina a za kolik to umí někdo servisovat.Caddy píše:...a ta Camry/Legend nemusi byt marna, i kdyz servisu bych se u pretechnizovanych japoncu asi taky trochu bal...
Pokud se bavíme o novém modelu, tak ten viděli maximálně v autorizáku a to tak jednou. Jinak to auto nikdo nikdy neviděl. Pamatuji si jak jsme servisovali Prelude (podstatně rozšířenější než Legend). Opravy na poněkolikáté, při každém servisu 30 telefonátů co a jak dělat, v jedné ruce návod v druhé klíč...
Poslední Legend je top auto, ale bál bych se že servisní náklady budou podobné novému GT-R od hNissanu.
Poslední Legend je top auto, ale bál bych se že servisní náklady budou podobné novému GT-R od hNissanu.
2.9T RWD
je vubec nejaka novejsi Maxima QX? Nebo to skoncilo s tim slusnym, ale neprisis zazivnym modelem?
V EU se nic jako nástupce Maximy neprodává.
Mě se líbilo Mitsubishi Sigma, ale to je také bez nástupce
Mě se líbilo Mitsubishi Sigma, ale to je také bez nástupce
Souhlas.HondaMan píše:Poslední Legend je top auto, ale bál bych se že servisní náklady budou podobné novému GT-R od hNissanu.
A co servisovat auto v Reichu? Znám pár lidí od nás ze Sudet, co servisují auta v Reichu, protože to je levnější jak servis v ČR