Problem je ze ked si nemozes dovolit bmw, tak si nemozes dovolit ani stinger. Manual nemanual.Stepan píše:Já jsem za něj taky rád, aspoň mě nemusí trápit, že na něj nemám
Ale s manuálem by to byla fajnová alternativa pro všechny Bondy, kteří si BMW nemůžou dovolit
Kia všeobecně
Re: Kia všeobecně
Jop, já to psal ještě předtim než jsem se dozvěděl, co za to budou chtít Základní nacenění (ačkoliv v podání Kie je to vlastně plná palba) na úrovni sociální 340i jsem prostě nečekal. Na příplatkovou výbavu, různé safety fíčury a tak, si nepotrpím, takže jsem doufal v nějakou základní oholenou verzi ve variantě "motor+volant+řadící páka". No nepodařilo se
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Kia obecně
Hledal sem, doufám, že ne blbě. Kia tady ještě svoje vlákno nemá....
Neska na D5 od Rozvadova směr Pilseň, krabice Kia Niro - ty woe, co v tom měl za tryskáč? Sem v pružném zrychlení 100 až 160 ho opakovaně na pětku nebo šestku nebyl schopen uviset, až na čtyřku sem byl o fous rychlejší....
Neska na D5 od Rozvadova směr Pilseň, krabice Kia Niro - ty woe, co v tom měl za tryskáč? Sem v pružném zrychlení 100 až 160 ho opakovaně na pětku nebo šestku nebyl schopen uviset, až na čtyřku sem byl o fous rychlejší....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: Kia obecně
Ja s tím e-Nirem něco málo odjezdil.
Je to slušná krabice, ale pokud na to člověk šlape, jede to docela hezky. Ovšem dojezd mizí před očima...
Je to slušná krabice, ale pokud na to člověk šlape, jede to docela hezky. Ovšem dojezd mizí před očima...
Re: Kia obecně
https://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=9&t=558pavproch píše:Hledal sem, doufám, že ne blbě. Kia tady ještě svoje vlákno nemá....
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Sloučeno, kuju za nalezení.
Jo, esli to je 150kW, tak to s tím teda hýbalo moc pěkně (jel sem s ním asi 30km, čili nevím jak dlouho by mu to vydrželo)
Jo, esli to je 150kW, tak to s tím teda hýbalo moc pěkně (jel sem s ním asi 30km, čili nevím jak dlouho by mu to vydrželo)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Někdo nějaké zkušenosti s Optima SW PHEV? Pokukuju po vozítku a kombi v plug-in hybridu by mi docela sedlo.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."