MPV 670k kc
Re: MPV 670k kc
Dodaci lhuta nakonec 5.5 mesice (Touran 1.4tsi DSG), nebylo to tak hrozne cekani.
Tento týden jsem také objednal Touran 1.4TSI DSG, po velkém váhání zda nezvolit spíš Zafiru. VW ale nakonec přesvědčil nejen výbavou, ale navzdory ceníku i cenou. Dohromady skoro 20% dolů jako u Opla a komplet zimní kola k symbolickému úvěru navrch. Teď ještě by to mohlo být dřív než těch 5 měsíců
To se ti podarilo teda hodne. Ja jsem se spokojil se slevou 13,5%.
Jake mas financovani, ze k tomu davaji komplet kzimni ola zdarma?
Jake mas financovani, ze k tomu davaji komplet kzimni ola zdarma?
Když nasčítám položky sleva dsg, sleva protiúčet, sleva prodejce a pojištění 4 roky taky gratis, dává to těch 20%. Reálně ty první položky dotuje evidentně importér a zbytek je na prodejci, pro nějž to je nějakých 11-12% odhadem. Beru max akontaci 70% a zbytek na VW/Škofin úvěr na minimální dobu 2 roky s úrokem 3%. Reálně tedy přeplatím asi 6 tisíc a dostanu sadu origo 16" Trondheimy se zimníma gumama, neberte to. Ta kola taky určitě dotuje importér nebo přímo výrobce.
Aha, tohle jsem do toho uz nezapocitaval. Ostatne financovani, prislusenstvi atp. budu resit az ted pred prevzetim.
Uz mam auto doma. Prvni poznatky po par km:
- z dcc jsem nadseny, auto je diku tomu pohodlne a ceske diry prekonava aniz bych o nich musel vedet. Diky za vase doporuceni
- svetla (nej LED co nabizi) taky dobry, i kdyz jsem mel trochu vyssi ocekavani. Treba dalkove by mohl poustet kolikrat driv.
- motor tichy
- acc je dobry pomocnik, asi budu vyuzivat casto.
- bezklic a el.viko kufru se mi libi
- ve 120km / h uz je znat aerod.hluk.l, asi od zrcatek
- prekvapilo me co vse lze pres v aute nastavit. Jak v ramci jizdnich rezimu, tak mimo (napr.zda stirat zadni okno pri zpatecce)
- celkove pozitivni dojmy
Jeste musim zjistit, zda se tam vejde dojezdovka, abych mel vetsi kufr.
- z dcc jsem nadseny, auto je diku tomu pohodlne a ceske diry prekonava aniz bych o nich musel vedet. Diky za vase doporuceni
- svetla (nej LED co nabizi) taky dobry, i kdyz jsem mel trochu vyssi ocekavani. Treba dalkove by mohl poustet kolikrat driv.
- motor tichy
- acc je dobry pomocnik, asi budu vyuzivat casto.
- bezklic a el.viko kufru se mi libi
- ve 120km / h uz je znat aerod.hluk.l, asi od zrcatek
- prekvapilo me co vse lze pres v aute nastavit. Jak v ramci jizdnich rezimu, tak mimo (napr.zda stirat zadni okno pri zpatecce)
- celkove pozitivni dojmy
Jeste musim zjistit, zda se tam vejde dojezdovka, abych mel vetsi kufr.