no presne !kazysvjet píše:ja bych chtel multivana a deti nemam a neplanuju. ono se to misto vzdycky hodi
Auto pro budoucí rodinu
Re: Auto pro budoucí rodinu
Já osobně bych si taky ještě chtěl udělat radost něčím dravějším a menším, dokud to jde. Koupil bych něco jetýho, abych neztratil moc peněz do budoucna. Nehledě na to, že 6 let je celkem dlouhá doba, může se cokoliv věcí změnit (tím nechci jen malovat čerta na zeď, může jít klidně o změnu názoru na rodinu, další odsunutí atd...) a pak se chytat za hlavu, že jsem 6 let mládí strávil za volantem dieselové dodávky...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
nj ale taky se muze stat ze to nebude 6 let ale treba 1,5 roku
To mi připomíná, když jsem prodával předchozí 120d, tak přijel maník, tak 25 let, ale 6 let neřídil, chtěl to koupit jen za světla, protože večer se bojí jezdit atd. Když teda řekl, že to bere, tak odjel do banky pro prachy, načež přijel s celou rodinou a svou přítelkyní. Podepsala se smlouva, předaly se prachy, dal jsem mu klíče, on si odemčel auto, otevřel ten pidikufr 1er a povídá: "vejde se tady kočárek? My totiž čekáme dítě..."
Rád bych ho teď chudáka viděl, jak musí před každou cestou rozložit kočárek na kousíčky...
Rád bych ho teď chudáka viděl, jak musí před každou cestou rozložit kočárek na kousíčky...
-
- Autoškolák
Neptal ses ho, proč teda kupuje zrovna 1er?
Se mnou někdy pojeď na golf.vasco píše:Rád bych ho teď chudáka viděl, jak musí před každou cestou rozložit kočárek na kousíčky...
...po každé hře provádím velmi podobnou operaci s bagem
2.9T RWD
Pokud sháníš něco pro rodinu doporučuji stránku ***, kde ti podle parametrů, které zadáš, vybere to nejvhodnější auto .. no snad ti to pomůže, ale to Berlingo si myslím není špatná volba
no keby mal rodinu alebo čakal v horizonte pár mesiacov tak je to ok volba, ale pre potenciálnu rodinu o niekoľko rokov trochu predčasná volba
Odlez s tou reklamou, Leoši...mazlick píše:Pokud sháníš něco pro rodinu doporučuji stránku vybermiauto.cz, kde ti podle parametrů, které zadáš, vybere to nejvhodnější auto .. no snad ti to pomůže, ale to Berlingo si myslím není špatná volba