Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Polovinu? Já to vždycky prodal s autem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
@AR.cz: Kuju, tak to je teda pro mě no way, já si do pičítadla nehodlám/odmítám cokoli instalovat. Takže holt tam zůstane tři roky stará databáze, no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Do PC se nemusí nic instalovat, jedná se o jednoduchý a přímo spustitelný EXE soubor, který lze uložit a spouštět třeba z externího flash disku.pavproch píše:@AR.cz: Kuju, tak to je teda pro mě no way, já si do pičítadla nehodlám/odmítám cokoli instalovat. Takže holt tam zůstane tři roky stará databáze, no.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Btw: kdyby někdo chtěl, mám tady jeden fungl Genevo Max. Kdyžtak SZ.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kuju podruhé. Staženo, aktualizováno. Neska ho cvičně prubnu že funguje + protáhnu se okolo zářičů v RpR a pak ho zase uložím do skříně.AntiRadary.cz píše:Do PC se nemusí nic instalovat, jedná se o jednoduchý a přímo spustitelný EXE soubor, který lze uložit a spouštět třeba z externího flash disku.pavproch píše:@AR.cz: Kuju, tak to je teda pro mě no way, já si do pičítadla nehodlám/odmítám cokoli instalovat. Takže holt tam zůstane tři roky stará databáze, no.
Tak jo, před Ka zářičem zařval (v úplně přesně stejný okamžik jako chytrá paní v podpalubí), takže funguje. Ufff. Tak zase za dva roky ho vytáhnu ze skříně, no...
Tak mi asi umírá chytrá paní (hlava STiR v ní) v bramborovi2 - za poslední dva výjezdy (150km) asi "milion" falešných poplachů Ka. Ale u stacionáru u Janoštíka neřvala (pokud tam teda zářič je). Chjo no. Naštěstí mám doma jednu STiR hlavu rezervní, tak nebudu muset chytrou paní upgradovat na hlavu Genevo.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Už zas? Neměnila se už jednou, nebo to bylo jiné auto?pavproch píše:Tak mi asi umírá chytrá paní (hlava STiR v ní) v bramborovi2 - za poslední dva výjezdy (150km) asi "milion" falešných poplachů Ka. Ale u stacionáru u Janoštíka neřvala (pokud tam teda zářič je). Chjo no. Naštěstí mám doma jednu STiR hlavu rezervní, tak nebudu muset chytrou paní upgradovat na hlavu Genevo.
To se někdo má, myslím prodejce. To já řeším jenom samé remontáže, a nic "nepotěší" víc, než jeden a tentýž vestavěný antiradar, který si zákazník montuje již do 3. auta, a u mě poptává jenom otestování a aktualizaci za pár stovek. Zrovna tu mám antiradar z roku 2012, který "bohužel" funguje, takže půjde zas do dalšího auta.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Ne, naopak, tahle hlava STiR předtím byla v bramborovi1 a z něj šla před jeho prodejem do aaaček do brambora2, takže už má svoje roky (a tímpádem ji nemám za zlé, že se fčera tvářila, že umírá). Neska kratší jízda (ca 30km) a nepípla ani raz, taxi to s tím umíráním ešče možná rozmyslela, no.