Co ti řekl tak strašnýho?řidičBOB píše:já jsem si doteď myslel, že na takto označené křižovatce má přednost vozidlo, které přijíždí zprava, ale pán mne odzbrojil odpovědí, které podle výrazu věřil!
Onboard videa
-
- Autoškolák
Re: Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no řekl mi, že tam mám trojúhelník a tudíž mu musím dát přednost... Na námitku, že tam má stejnej trojúhelník, jenom mávnul rukou a opět ukazoval na ten "můj" a ťukal si na čelo. Asi Návštěvník
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jarka: Pěkně, to je CTR, že? Kámoš si tenhle týden koupil už druhé, plně upravené. (Zatímco to se sériovým výkonem půjde na prodej). Za ty peníze je to velmi dobré svezení, jen škoda pozice za volantem a poměrně tupého řízení, pak by se to blížilo dokonalosti mezi hothatchi...
Ain´t nobody got time for that
charger: jo po úpravách už to má hodně blízko závoďáku a svezení je supr . Na pozici za volantem jsem si taky ze začátku nemohl zvyknout, nakonec jsem dal sedačku na pevno o cca 5cm níž a z mýho pohledu je to ideál.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jj, sedačku na pevno a pro mě ještě volant blíž k tělu a je to o 100% lepší. Asi takhle nějak s tím volantemjarka píše:charger: jo po úpravách už to má hodně blízko závoďáku a svezení je supr . Na pozici za volantem jsem si taky ze začátku nemohl zvyknout, nakonec jsem dal sedačku na pevno o cca 5cm níž a z mýho pohledu je to ideál.
Ain´t nobody got time for that
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U prvnío videa z této křižovatky jsem se dozvěděl, že Octavia měla přednost, protože už byla na hlavní...
Takže podle této logiky byl už i řidič červeného Galaxy na hlavní a tudíž modrému Focusu správně nedal přednost...
A tohle nám jezdí po silnicích
Takže podle této logiky byl už i řidič červeného Galaxy na hlavní a tudíž modrému Focusu správně nedal přednost...
A tohle nám jezdí po silnicích
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Slušný idiot - nejenom, že odbočoval tam, kde se to podle místní úpravy nesmí, ale ještě ohrozil řidiče v Trafficu - a hlídka PČR v autě? Raději koukala jinam
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time