Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cyklistické vlákno
O víkendu taky vyrazím a chtěl bych aspoň 40+40km, v květnu bych to viděl na kilčo na jeden zátah, to je takovej můj letošní cíl
To jsi pěkný sráč
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj, stydím se
V létě zase přijede na kolePickuper píše:tebe ten pumpičkářskej fetiš ještě drží?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak o tom nepochybuj
tak neska druhý výlet v sezoně a..... novej bajk nenovej bajk, sme tam, kde sme byli - čti: dvěhoďky X-kántry se vším všudy včetně brodění potoků, sněhovisek, bush-whackingu a tak.... nejenom já, ale i bajk je jak prase... ale fajne to bylo... akorát ňa bolí prtel, jak 4%....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
4% prase. Nechutné.
Moje silnička stále odpočívá na zdi. Já su taky prase, mám o 10kg víc než na podzim, tak se vůbec bojím ji vytáhnout. Jak mám přes 100kg tak praskají dráty.
Moje silnička stále odpočívá na zdi. Já su taky prase, mám o 10kg víc než na podzim, tak se vůbec bojím ji vytáhnout. Jak mám přes 100kg tak praskají dráty.
vždyt je všude ještě sníh bike je zatím v garáži pod solidní vrstvou prachu.. poprvé na něj sednu až budu mít 3k na silničce. Mám z toho potom daleko lepší pocit, když se nezafuním v prvním kopcipavproch píše:tak neska druhý výlet v sezoně a..... novej bajk nenovej bajk, sme tam, kde sme byli - čti: dvěhoďky X-kántry se vším všudy včetně brodění potoků, sněhovisek, bush-whackingu a tak.... nejenom já, ale i bajk je jak prase... ale fajne to bylo... akorát ňa bolí prtel, jak 4%....
Pravda vyděsí
a jak sem právě zistil, tak druhý výlet byl včetně píchačky..... sfiňa černicový trn z boku zadního kola....pavproch píše:tak neska druhý výlet v sezoně a...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já včera 40km a dneska bych to rád zopáknul nebo ještě kousek přidal. Letos zatím slušných 700km, ale musím přidat, podle plánů jsem měl mít už 1300km