Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od Caddy »

AntiRadary.cz píše:Smrťák: Správně, toto je jediný správný přístup pro občany! Zakázat všechno a jenom opatrně něco povolovat anebo raději to jen tiše tolerovat, aby zůstaly vhodné páky pro nepohodlné lidi!

HondaMan: Těch 160 km/hod. je zbytečně moc, stačí všechno přiškrtit na 130 km/hod., vždyť stejně se v ČR jezdit nesmí a do zahraničí jezdí jenom zbohatlíci, tak ať si tam půjčí nebo koupí rychlejší auto! Nebo nápad na skvělý byznys: povolit jenom 90 km/hod. a kdo si koupí dálniční známku, tak tomu speciální licencované (čti spřízněné) firmy za malý (čti lukrativní) poplatek zvýší maximum na 130 km/hod. :ymapplause:
Trochu me mrazi, ze tento trochu nadsazeny scenar, je vlastne docela pravdepodobna budoucnost....

zabit ty mrdky vsechny
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Caddy píše:Trochu me mrazi, ze tento trochu nadsazeny scenar, je vlastne docela pravdepodobna budoucnost....
Nehorší na tom je, že i když je to vyslovená blbost, tak to má tak velký komerční potenciál pro různé spřízněné firmy, že bych se ani moc nedivil, kdyby se toho někdo chytil a začal to úplně vážně prosazovat. Stačí ještě pár uměle nafouknutých kauz o pirátech silnic a prostý lid začne sám volat po podobném omezení vlastních práv.

Mimochodem, s pár s novináři jsem jsem kdysi mluvil, držel jsem se přitom hodně při zdi, ale oni mi úplně lezli do (_!_) a všemožně mě povzbuzovali a podporovali. Po zveřejnění článků jsem se nestačil divit, jak obrátili, jak všechno otočili proti mě a kdybych se nedržel tak zpátky, tak bych to pořádně schytal. Těch pár, kteří byli asi opravdu slušní, tak nakonec raději nic nezveřejnili, protože vedení jím pozitivně laděnou reportáž o antiradarech neschválilo.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

AntiRadary.cz píše: Mimochodem, s pár s novináři jsem jsem kdysi mluvil, držel jsem se přitom hodně při zdi, ale oni mi úplně lezli do (_!_) a všemožně mě povzbuzovali a podporovali. Po zveřejnění článků jsem se nestačil divit, jak obrátili, jak všechno otočili proti mě a kdybych se nedržel tak zpátky, tak bych to pořádně schytal. Těch pár, kteří byli asi opravdu slušní, tak nakonec raději nic nezveřejnili, protože vedení jím pozitivně laděnou reportáž o antiradarech neschválilo.
To je bohuzel bezny stav. Je to i duvod, proc vetsinou ostatnich (nikoli jen automobilovych) medii pohrdam, snaha zprostredkovat ctenari informaci o tom, jak se veci realne maji, ta je v zebricku hodnot az nekde uplne vzadu. Neco nerici pritom povazuji jeste za unosnou miru diplomacie, problem je v tom, ze vetsinou jsou informace zcela prekrucovany. Vecer si od jednoho a toho sameho cloveka soukrome vyslechnete A a druhy den prectete B.

Duvody jsou ruzne, od obchodnich, pres politicke az po snahu naservirovat lidem informace tak, jak je chteji slyset. To se samozrejme da pochopit, vzdy jsem ale rikal, ze chci delat primarne veci tak, abych se mohl "vydrzet sam se sebou", rano se podivat do zrcadla a nemit nutkani ho rozbit. To nevim, jak bych dokazal, kdybych polovinu zivota stravil publikaci zamerne zkreslenych informaci. Presto prave toto vetsina novinaru dela - publikuji neco, cemu ani sami neveri, co si ani sami nemysli...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Svoboda jsou peníze a moc. Když nemáš peníze (moc) tak nemáš svobodu. Pouze na papíře :ympeace: :ympeace: :ympeace: Naše papírová demokracie za pár desetiletí shoří jako ten papír. :ymhiro: :ymhiro: :ymhiro:
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Weeper píše:...rychlý, jednoduchý, lidový soud.
A tak to má být. Ale soud bude rozhodovat zcela jistě neovlivněn "veřejným" míněním a pan soudce to neopomene napsat i v rozsudku ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

Z tohohle se asi mediální hit nestane.. :|
http://www.novinky.cz/krimi/234505-opil ... f=stalo-se
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

kdyz tak premyslim nad tou nehodou twinga a GTR...tak podle dosud pouzivane logiky PCR GTR za nic nemuzou, protoze se s twingem nestretly a tim padem nebyli vubec ucastniky nehody :-?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Co se to děje? Žádnej pirát v té zprávě, žádné hrozí odsouzení až na, žádnej mladej řidič, žádný drahý auto. Žeby konečně normální informativní server o novinkách? Pravda šíleného jezdce a šílenou rychlost si mohli odpustit.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Ještě že neví, že to byla Evo X, to by zas byl pirát v drahém a zbytečně silném voze (i když se to možná dozví, ale rodinný sedan s křídlem není takové lákladlo)
Ain´t nobody got time for that
Odpovědět