Hyundai a vše kolem nich!
Re: Hyundai a vše kolem nich!
ono jedna věc je nasměrovat dedukci vytouženým směrem, kterou předhazuju ostatním, a druhá věc je realita. Nejčastější motorizace je tady proste nafta +- 100 kW, ať se ti to líbí nebo ne. Zkus si nakonfigurovat Superb, aby uměl to samé a jsi cenově o kus výš. A že tady ukážeš zrovna ty auta, který byly velmi pravděpodobně předváděcí, náhradní nebo služebáky z HMCZ, kde se nákupní cena pohybuje na úrovni cca 50 %, to už je jen taková sladká tečka. Jen tak mimochodem, mluvíš o nich jako o neandrtálcích, ale Jižní Korea je jedna z nejpokrokovějších zemí vůbec, daleko před ČR.
No a nakonec Genesis vs. Superb? Z tebe měl být novinář...
No a nakonec Genesis vs. Superb? Z tebe měl být novinář...
Nabidku dieslu maj mozna slabou, ale maj v nabidce hybrid, plug-in hybrid i EV modely, co z toho nabizi Skoda-Auto?
Jinak souhlas s pristupem k marketingu, to fakt traparna.
Jinak souhlas s pristupem k marketingu, to fakt traparna.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
jakkoliv je hyundai strasne nesympatickaj a me nechutny reklamy tak ten genesis se teda se superbem vubec neda srovnavat jina liga
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
A že nakoupím výjimečně levně automaticky znamená, že budu taky prodávat výjimečně levně? Ach so. Pán bude asi byznysmen. Doporučuji nakouknout na stránky AAAauto. Tam je vidět, jak se točí fleet
S tou 1.7CRDi v manuálu mám kratší uživatelskou zkušenost, kamarád to měl .Ta věc nejede. Ale jakože vůbec vůbec. 2.0TDI 103kw v O2 oproti tomu trhá asfalt.
Add Genesis vs. Superb:
https://www.garaz.cz/magazin/testy/3001 ... 3-8-gdi-v6
Dokonce už to porovnání někdo spáchal. A nevidím důvod od něj upouštět. Na Genesis umí hyundai super slevičky, protože se to prostě neprodává a je potřeba to dostat do povědomí. A dovedu si zcela konkrétně představit mýho otce, jak by si v daném budgetu klidně řekl "jo, plasty sentan zavržou, navigace není uplně v nejlepším rozlišení, ale V6 je ty vole V6"
S tou 1.7CRDi v manuálu mám kratší uživatelskou zkušenost, kamarád to měl .Ta věc nejede. Ale jakože vůbec vůbec. 2.0TDI 103kw v O2 oproti tomu trhá asfalt.
Add Genesis vs. Superb:
https://www.garaz.cz/magazin/testy/3001 ... 3-8-gdi-v6
Dokonce už to porovnání někdo spáchal. A nevidím důvod od něj upouštět. Na Genesis umí hyundai super slevičky, protože se to prostě neprodává a je potřeba to dostat do povědomí. A dovedu si zcela konkrétně představit mýho otce, jak by si v daném budgetu klidně řekl "jo, plasty sentan zavržou, navigace není uplně v nejlepším rozlišení, ale V6 je ty vole V6"
Naposledy upravil(a) Stepan dne čtv 05 dub 11:00, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
prosím tě zvedni se a jeď na Stodůlky to Vošickýmu vysvětlit... ad i40 - před FL zdechlina, po FL o dost lepší, projeď se a pak dělej závěry. Ad Genesis - opět, projeď se a pak dělej závěry o vrzání plastů a horší navigaci, vždyť ty nemáš vůbec ponětí, o čem tady píšeš. To pak můžeš Superba rovnou srovnávat i s BMW 5, MB E nebo A6. Neříkám, že to nikoho nenapadlo, ale je to blbost.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hehe...vysvětlovat něco Vošickému...to jsem se opravdu s chutí zasmál.
Btw: opravdu je Genesis auto kategorie Superb?
Btw: opravdu je Genesis auto kategorie Superb?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsem ti to zvýraznil klíčové body. Zejména ten otazníček. Přisuzuješ mi výroky, který jsem neřekl Normálně jsem se zeptal a ty kolem sebe kopeš jak ublížená holka. Cenová politika ohledně konkrétně Genesisu je mi víc než dobře známa. Půl mega sem, půl mega tam...Stepan píše: Edit: Ale ten genesis na papíře nevypadá vůbec špatně. Zajímavá alternativa k Superbu 2.0TSI?
BOB: Velmi hrubě řečeno. Tuším, že Genesis je o něco větší. Neříkám, že jsou to přímo konkurenti. Ale že pokud si řeknu "mám něco přes mega bez daně a chci sedan se silným motorem" , tak mi do toho výběru spadne i Hyundai i ten Sup. A na rovinu přiznávám, že v tom Genesisu jsem nikdy nejel. Jednou na jedné akci jsem si do něj sedl a ten interiér mě uplně neurazil. Ale je fakt, že jsem tam nic neosahavál. Volant dobrý a zbytek nevim
Honziss: Vidíš, to jsem ani nenašel a nehledal. Může bejt
Edit doplnění: 2.0TDI 110kw s DGS 7st. v L&K Superbu začíná na 950k. Konkrétní prvky výbavy proti sobě nemám čas porovnávat a asi by to i bylo zbytečné. Já jenom, že i40 fakt není levnější alternativa. Po započtení amortizace vyjde dost možná ještě dráž
Naposledy upravil(a) Stepan dne čtv 05 dub 10:57, celkem upraveno 1 x.
Ja bych to nechal trhu. Za dve hodinky ma SDA tiskovku s prodeji za Q1, tak nas jiste ohromi nejake cislo, ktere dramaticky navysi zavratnych 23 kusu prodanych v lonskem roce.
Spoiler: leden-unor prodan 1 ks
Spoiler: leden-unor prodan 1 ks
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Takže když dáš někam otazník, tak jseš z obliga Je úplně jedno, jestli se na to ptáš, nebo to oznamuješ. Podstatné je, že tě taková blbost vůbec napadne, a ještě se o ní podělíš. Jaký dealer ti dá půl mega slevu na Genesis?Stepan píše:Jsem ti to zvýraznil klíčové body. Zejména ten otazníček. Přisuzuješ mi výroky, který jsem neřekl Normálně jsem se zeptal a ty kolem sebe kopeš jak ublížená holka. Cenová politika ohledně konkrétně Genesisu je mi víc než dobře známa. Půl mega sem, půl mega tam...Stepan píše: Edit: Ale ten genesis na papíře nevypadá vůbec špatně. Zajímavá alternativa k Superbu 2.0TSI?
BOB: Velmi hrubě řečeno. Tuším, že Genesis je o něco větší. Neříkám, že jsou to přímo konkurenti. Ale že pokud si řeknu "mám něco přes mega bez daně a chci sedan se silným motorem" , tak mi do toho výběru spadne i Hyundai i ten Sup. A na rovinu přiznávám, že v tom Genesisu jsem nikdy nejel. Jednou na jedné akci jsem si do něj sedl a ten interiér mě uplně neurazil. Ale je fakt, že jsem tam nic neosahavál. Volant dobrý a zbytek nevim
Se omlouvám, že jsem se snažil o vcelku racionální diskusi. Neodhalil jsem tě jako dementa hned na první dobrou a zbytečně mrhal časem nás obou.
Co já vim, zeptej se na Stodůlkách
Co já vim, zeptej se na Stodůlkách