Mělo by to tak bejt, ale když žijeme ve státě, kde tě pak po zásluze za první pomoc pořádně ztrestaj, tak nic jinýho nezbejvá - viz. Lacina a nebude to jedinej případ, pouze ten známější.šmoula píše:Je mi uplně jedno, kdo tu nehodu způsobil, jestli to byl řidič Igor nebo důchodce, ale co mi hlo se žlučí, bylo, že žádný s účastníků nehody nebyl schopen zastavit a postavit se k tomu jako chlap. Tohle mě neuvěřitelně naštvalo, a přišlo mi to neskutečně ubohé. No kde to sme? Když už udělám nějakej průser, tak se snad k tomu postavím jako chlap a ne jako bábovka, nebo spíš jako sračka.
Ani se pak nelze divit, že Blesk a pod rozjíždějí pátračku a v každém článku zmiňují slovo pirát atd atd. Ani bych se nedivil, kdybych brzo každý majitel luxusní auta začal být automaticky nazýván pirátem. Poděkujme dementíkům, co si hrajou na blbečky
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
To je ale velmi zjednodusene vnimani.šmoula píše:Ani se pak nelze divit, že Blesk a pod rozjíždějí pátračku a v každém článku zmiňují slovo pirát atd atd. Ani bych se nedivil, kdybych brzo každý majitel luxusní auta začal být automaticky nazýván pirátem. Poděkujme dementíkům, co si hrajou na blbečky
Predne nevite, co se tam realne stalo, take jste vynesl rozsudek predem. Nerikam, ze se to nestalo tak, jak je popisovano, ja to proste nevim. Je take docela dobre mozne, ze chlapec s Renaultem vjel do prikopu a o minutu drive nebo o minutu pozdeji kolem projeli dva lide v napadnych autecha jen se na ne snesl hnev tech, ktere treba predjeli predtim, nebo potom. Vsak jeli tak nebezpecne, za to jiste mohou. Podobnych moznosti me napada nespocet, ale nemam zadny dukaz pro tu ani pro onu, proto si nedelam zadny zaver a na vsechny bez rozdilu pohlizim jako na nevinne. Dokud neuvidim neco jineho nez medialni hysterii okolo.
Dale si nemyslim, ze by se situace mela tak, ze ten ci onen konkretni clovek muze svym cinem za ostrakizaci cele skupiny lidi a media to vlastne jen podavaji, jak to ve skutecnosti je. Myslim, ze vitr vane ze zcela opacne strany. Nekteri ctenari chteji slyset, jak jsou ti ridici sportovnich, luxusnich apod. aut spatni a jak jejich jednani, ktere tak dobre znaji, konci. Media pak vytvareji pribehy na miru teto poptavce. Staci trocha realnych informaci a pribeh dale zije vlastnim zivotem. Faktem je nyni jen to, ze nekdo naboural a kolem jela dve sportovni auta. Vsechno ostatni je domnenka, vc. toho neposkytnuti pomoci. Nejdrive musi byt jasne, ze neco ten ci onen provedl, pak se muzeme bavit o tom, proc nezastavil a neposkytl pomoc. A ze se naslo dost jinych lidi, kteri ji poskytli, o tom svedci fakt, ze tam ti lide dodnes neumiraji u cesty...
Ja Vasemu pohledu rozumim. Take mi vadi, kdyz jsem kvuli cinum jinym hazen do jednoho pytle spolu s nimi jen proto, ze mam treba podobne auto. Take mi vadi, pokud nekdo zpusobi problem a neni schopen se k nemu postavit celem. A samozrejme mi vadi, pokud se nekdo na silnici chova tak, ze ohrozuje ostatni. Ale Vase zloba by mela mirit za skutecnymi viniky. Zatim nevime, kdo co opravdu provedl a zda se nekdo zachoval jako srab a predevsim - jsou to hlavne media, ktera se rada prizivi na teto udalosti a svymi zjedondusenymi zavery ocernuji ty, kteri nic spatneho neprovedli.
Mimochodem se domnivam, ze podobne jako v pripade pana Laciny uz dnes vubec neni realne zjisit, co se tam opravdu stalo. Tady uz se udela vse proto, aby pribeh skoncil jak ma. Rusky podnikatel a jiste zkorumpovany politik s nehoraznymi auty... To jsou vinici jak z archivu soudce Lynche...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jenže za tento stav také hodně mohou různí pseudonovináři, kterým nejde o objektivní informování lidí, ale o co největší skandál a aféru. Stačí se jenom večer podívat na zprávy, kde namísto toho, aby řekli, že se stala smrtelná nehoda a policie má podezření na dva řidiče v Nissanech, kteří se MOŽNÁ předjížděli na nepřehledném místě a tím to mohli způsobit, tak už to berou jako hotovou věc a začínají vytahovat různá videa se sportovními auty podobnými inkriminovaným Nissanům, "důvěryhodné" výpovědi svědků z internetových fór a podobně.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Nemám problém s rychlou jízdou, když na to ti lidi maj, a věděj co a jak, tak at si jezdí klidně i 250, ale člověk by měl mít soudnost a musí vědět, co si má dovolit a ne, aby předjížděl do zatáček do kterých nevidí a v krvi měl naplavenej adrenalin
2.0i 107kW
Já bych zakázal nože. Je sice pravda ,že někteří jen krájí chleba,nebo maso,ale je i skupina lidí co nůž používá k řezání a dokonce bodání do občanů
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Mít vinu na zabití a být v poho. Si myslím ,že není normální Když se hodně setkávám z názorem ,že předjetí vpravo na dálnici není porušení vyhlášky,tak mě až mrazí.Někteří jsou z toho jutub úplně zblblí a hltají ty borce co předvádějí ty hovadiny na cestách a ještě se tím chlubí.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Smrťák: Správně, toto je jediný správný přístup pro občany! Zakázat všechno a jenom opatrně něco povolovat anebo raději to jen tiše tolerovat, aby zůstaly vhodné páky pro nepohodlné lidi!
HondaMan: Těch 160 km/hod. je zbytečně moc, stačí všechno přiškrtit na 130 km/hod., vždyť stejně se v ČR jezdit nesmí a do zahraničí jezdí jenom zbohatlíci, tak ať si tam půjčí nebo koupí rychlejší auto! Nebo nápad na skvělý byznys: povolit jenom 90 km/hod. a kdo si koupí dálniční známku, tak tomu speciální licencované (čti spřízněné) firmy za malý (čti lukrativní) poplatek zvýší maximum na 130 km/hod.
HondaMan: Těch 160 km/hod. je zbytečně moc, stačí všechno přiškrtit na 130 km/hod., vždyť stejně se v ČR jezdit nesmí a do zahraničí jezdí jenom zbohatlíci, tak ať si tam půjčí nebo koupí rychlejší auto! Nebo nápad na skvělý byznys: povolit jenom 90 km/hod. a kdo si koupí dálniční známku, tak tomu speciální licencované (čti spřízněné) firmy za malý (čti lukrativní) poplatek zvýší maximum na 130 km/hod.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Jestli na to zejtra nezapomenu, tak až budu v práci, tak tam napíšu... tohle mě fakt točířidičBOB píše:Pošli dotaz na UOOUBond007 píše:ty zaznamy z kamer by me taky zajimaly... wtf?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Souhlas. I s celkovym příspěvkem, ale vypíchnul jsem pouze to nejdůležitější - už je mi zkrátka trapné pořád souhlasit s tak kvalitními názory. Ale je to bohužel tak, že kvalitní názor má když to přeženu procento lidí a zbytek je rychlý, jednoduchý, lidový soud.pjanda píše:Staci trocha realnych informaci a pribeh dale zije vlastnim zivotem. Faktem je nyni jen to, ze nekdo naboural a kolem jela dve sportovni auta. Vsechno ostatni je domnenka, vc. toho neposkytnuti pomoci. Nejdrive musi byt jasne, ze neco ten ci onen provedl, pak se muzeme bavit o tom, proc nezastavil a neposkytl pomoc.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)