Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Předseda
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Předseda »

... a pak celá tramvaj vstala a zatleskala, vid? :D
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

petr_riha píše: dnes, 14:46 ... tak jsme si trochu zapřeháněli a uklidníme se.
Já už to nějak doklepu. Ale moje děti, VŠ vzděláné a finančně zajištěné s vývojem ohledně migrace spokojené nejsou. Právě protože mají malé děti. Ale nemusí to tak vidět každý, to ti neberu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Máš moc úzké vidění světa. A to, že jsou tvé děti paranoidní, na tom nic nemění.

VŠ zmiňuješ proč? Spousta nás ji tu má taky, děti máme mnozí také a přesto paranoidní nejsme.

Shodou okolností s Plzní mám špatnou zkušenost jen jednu, cca 20 let zpět - okradení spoluobčany, ještě v době, kdy slovo "migrace" nebylo v denním tisku denně.Co z toho budeme dedukovat? Že je Plzeň horší než Chánov? Že je Ukrajinec horší než jiný, přestože jich znám desítky, kteří normálně makají, a i na docela zajímavých pozicích? Pokud tedy bude mord způsobený Čechem, odstěhuješ se se svými dětmi a vnuky někam do tramtárie, kde bude bezpečněji?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Co k tomu říci? Jen to, že každý člověk má právo na svůj názor. Takže si je ponecháme. OK? Já si jen postěžoval ze svého pohledu. A na správném místě, na lampárně, kde jinde :D
EDIT: Cílem mého příspěvku nebyla dehonestace všech uprchlíků, ale postesk nad tím, že každá velká migrace přinese s sebou i hodně moc lumpů. A kdyby to bylo v Plzni bez problémů, tak by tam kvůli tomu nepřijel ukrajinský velvyslanec https://www.krimi-plzen.cz/a/setkani/. O situaci v Německu snad ani není nutné debatit.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět