Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Nedá mito. Pokusím se to "jinak" vysvětlit (mám pocit, že je na mně kydán hnůj neoprávněně):
a) cloud je u mně sprosté slovo, vše skladuju lokálně resp. na našem serveru
b) můj pc je noťas = rozšířit paměť nelze (ani to nehcu, už roky mám kapacitu jeho SSD využitou jen ze 30% a nehorší se to)
c) poštu skladuju pouze lokálně (ve svém pc), abych (dyž ho zapnu kdekoli) k ní měl přístup kdykoli (i bez fernetu)
d) zcela záměrně mám HřmícíhoFtáka verze 3.1.20 (se zakázanými aktualizacemi = novější verze jsou pro mě nogo) a u něj sem za ty roky zistil, že když má v sobě poštu za víc než 2 roky (u mně cca 8000zpráv), taxe výrazně zpomalí až zacykluje = proto to omezení na 730 dní
e) Z x let, co tam to omezení 730dní mám, sem na nutnost hledání starších/smazaných mailů narazil teprve podruhé = nepotřebuji to
Jo, to sem zapomjél - obsah SSD (tj. vč. pošty) v noťasu samozřejmě (1x týdně) zálohován na externí disk.
Btw, teho maila (teda jeho první stránku, další nemám/nepotřebuju) sem našel vytištěného/schovaného v šanonu, takže pořešeno.
a) cloud je u mně sprosté slovo, vše skladuju lokálně resp. na našem serveru
b) můj pc je noťas = rozšířit paměť nelze (ani to nehcu, už roky mám kapacitu jeho SSD využitou jen ze 30% a nehorší se to)
c) poštu skladuju pouze lokálně (ve svém pc), abych (dyž ho zapnu kdekoli) k ní měl přístup kdykoli (i bez fernetu)
d) zcela záměrně mám HřmícíhoFtáka verze 3.1.20 (se zakázanými aktualizacemi = novější verze jsou pro mě nogo) a u něj sem za ty roky zistil, že když má v sobě poštu za víc než 2 roky (u mně cca 8000zpráv), taxe výrazně zpomalí až zacykluje = proto to omezení na 730 dní
e) Z x let, co tam to omezení 730dní mám, sem na nutnost hledání starších/smazaných mailů narazil teprve podruhé = nepotřebuji to
Jo, to sem zapomjél - obsah SSD (tj. vč. pošty) v noťasu samozřejmě (1x týdně) zálohován na externí disk.
Btw, teho maila (teda jeho první stránku, další nemám/nepotřebuju) sem našel vytištěného/schovaného v šanonu, takže pořešeno.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jako člověk pohybující se celý život v IT bych ti poradil, ale je to jako pověstné házení perel...
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Ja kvoli tvojim pribehom obcas nemozem spat. Vacsina ma tak brutalne jednoduche riesenie a... Vlastne nic.
Jen si delejte srandu ze staromilce, konzevativního. Mně to neva. (Až zas narazím u sebe na nějaký "problém", nezapomenu ho tady zase ventilovat, ať máte o zábavu postaráno.)
- Lachende Bestien
- Letec
Když si každý týden zálohujete obsah esesdesáka na eksternistu, smažete tím předchozí verzi zálohy, nebo si třeba jako u uindousáckých systém restór pointů necháváte několik starších verzí záloh? Zálohy provádíte intergrovaným nástrojem od mikrojemného nebo používáte nějakou jinou jablikaci?
A Hromopták by snad měl obsahovat funkci eksportu pošty do souboru, který zálohujete a v případě potřeby zase naimportujete, ne?
A Hromopták by snad měl obsahovat funkci eksportu pošty do souboru, který zálohujete a v případě potřeby zase naimportujete, ne?
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Zálohuju přemazáváním starších záloh.