BMW Divize
Re: BMW Divize
ja prave nevim, ja zboznuju E12, tohle uz neni ono....ta ruzne velka svetla, odstraneni sexy kapoty pretahle do blatniku, ztratilo to trochu te elegance...ale zase je to zalevno, no...
Nene, já jsem černýPeTr7650 píše:vasco: neudelal jsi par piruet na vypadovce z brna v patek k veceru? byla tam solidne potukana ze vsech stran jedna svetle zelena Z3
A uz je to tady, mensinovy koutek se nam presunul do sekce Nemeka autavasco píše: Nene, já jsem černý
Jinak za rozbiti Z3 kupe by mely byt nejake zvlastni tresty, minimalne svaty Petr by to nemel odpoustet Podobne lze ovsem hovorit o koupi jakehokoli BMW s dA na konci
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
to radeji to xdA ani nebudu ukazovatpjanda píše:A uz je to tady, mensinovy koutek se nam presunul do sekce Nemeka autavasco píše: Nene, já jsem černý
Jinak za rozbiti Z3 kupe by mely byt nejake zvlastni tresty, minimalne svaty Petr by to nemel odpoustet Podobne lze ovsem hovorit o koupi jakehokoli BMW s dA na konci
Tak vasco na to jde postupně, nejdříve d, pak A a nakonec xA... Co bude následovat je snad jasné
2.9T RWD
Nevím, jestli to tady už bylo, ale Efficient Dynamics už i na M3: http://famousbmw.autofun.cz/zeneva-bmw- ... n-package/
Koubes: To je uz hodne stare, rekl bych, ze snad i rok, mam pocit, ze tyto prvky ma M3 uz od MR 2010.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Už mám vyhlídnutou jednu konkrétní 120d, zatím jsem ještě nekontaktoval majitele, takže nevím víc, než je uvedeno v inzerátu. Když ten vůz před koupí vezmu do autorizovaného servisu, co všechno jsou mi schopni říct z diagnostiky? Poznají stočené km?