Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
AR33 - Na předku semislicky a nejelo to vůbe špatně
u toho clia to myslím bylo schválně.. pojistka od ABS.
u toho clia to myslím bylo schválně.. pojistka od ABS.
Pravda vyděsí
-
- Řidič začátečník
Ta fotka MX ve smyku mi připomněla, že to občasné propružení do dorazů po instalaci coiloverů, mi vážně zas tak nevadí
Bambus bohužel vyměnil E21 za E90mmira píše:respekt majiteli AR33, to vytahnout na okruh uz chce velke srdce (stejne velke, jako ma bambus pri tyrani jeho e21)
pobavila me fotka z Clia, to to evidentne nepobralo....
U Clia proběhla odborná deaktivace ESP vytažením pojistky ABS, neb čudlík na palubce je na <>
Že díky chybějící pojistce ABS nebudou fungovat tachometr ani posilovač řízení byl nečekaný bonus
fakt si tu e21 prodal? nebyla to skoda?
to s tim posilovacem je tedy mazec. shori ti pojistka a jeb, s volantem nepohnes. ses asi nadrel, ne
to s tim posilovacem je tedy mazec. shori ti pojistka a jeb, s volantem nepohnes. ses asi nadrel, ne
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
a bonus číslo 2 byl ten vánoční stromeček, ve který se proměnila palubka
Pravda vyděsí
Tak že nepojede tachometr mi přijde poměrně logické, ale jak s tím souvisí posilovač řízení, to by mě taky zajímalo.bambus píše:Bambus bohužel vyměnil E21 za E90mmira píše:respekt majiteli AR33, to vytahnout na okruh uz chce velke srdce (stejne velke, jako ma bambus pri tyrani jeho e21)
pobavila me fotka z Clia, to to evidentne nepobralo....
U Clia proběhla odborná deaktivace ESP vytažením pojistky ABS, neb čudlík na palubce je na <>
Že díky chybějící pojistce ABS nebudou fungovat tachometr ani posilovač řízení byl nečekaný bonus
mmira píše:fakt si tu e21 prodal? nebyla to skoda?
nebyla to škoda bylo to BMW no radost jsem z toho neměl, ale cílem je nějaké polookruhové náčiní, kterého mi nebude líto trápit... leštěnku na srazy si zase pořídím až prcek trochu vyroste a s renovací mi pomůže
Proč nefungovalo servo jsem fakt nepochopil. Dvanáctka s fénem naštěstí moc neváží ale spocený jsem byl i tak docela dost
Co s tím jinéhommira píše:respekt majiteli AR33, to vytahnout na okruh uz chce velke srdce
Mám dvě, z jedné chci udělat "závoďák", z druhé "leštěnku". Ale tuto rozhodně nehodlám zdevastovat a zahodit, až bude hotová "leštěnka" tak půjde na repas a lak. Počítám tak v roce 2015, do této doby musí jezdit a držet.
tak to potom ano. motor?
Autoforum.cz