BMW Divize
Re: BMW Divize
Pánové rychlodotaz. Jaký je rozdíl v převodovce mezi 535d E60 před a po faceliftu? Kamarád se rozhoduje mezi vybavenou předfaceliftovou nebo nevybavenou pofaceliftovou 535d, čemu byste dali přednost vy?
Ain´t nobody got time for that
Záleží, co je vybavená/nevybavená. Ten rozdíl v pocitu z interiéru může být propastný...
Nevybavená= malá navi, kožené sesle, zbytek takové ty běžné věci co se tam dávaly
Vybavená= nezávislé topení, čtyřzonová klima, všechny sesle vyhřívané, velká navi, M paket, head up, TV, light paket, sun paket, natáčecí xenony, radarový tempomat a milion dalších drobností
Vybavená= nezávislé topení, čtyřzonová klima, všechny sesle vyhřívané, velká navi, M paket, head up, TV, light paket, sun paket, natáčecí xenony, radarový tempomat a milion dalších drobností
Riadil by som sa podla stavu a doveryhodnosti historie vozidla. Ak by to bolo porovnatelne, bral by som vybavenejsiu (ak by nebola velmi starsia)
No mně jde hlavně o rozdíl mezi před a pofacelift. Je tam nějakých 14 koní, údajně jiná převodovka, jestli má smysl vzdát se výbavy ve prospěch modernější verze, nebo naopak třeba předfacelift jako v mnoha jiných BMW byl řidičsky příjemnější...? Samozřejmě v konečném důsledku bude rozhodovat stav auta
Sakra chlapi, to tu nemáte nikdo s před a pofaceliftovou E60 zkušenosti? Čekal jsem něco od Pjandy, ale ten tu nebyl už tři týdny a docela by se mi hodilo více ifnormací.
Ve faceliftu E60 jsem vezl dneska po městě.Kamarád ji má do léta,pak bude kupovat auto s automatem.Když to honí,tak spotřeba 6 litrů.Má sedan 2008.Dobré auto.Ještě se poptám,ale nestěžuje si.Ještě tam je M-paket,ale nebylo to tvrdé.
Bez bodů
To bych to vaše honění teda chtěl vidět...Dix píše:Když to honí,tak spotřeba 6 litrů.
Jo kamarád Myslíš ten skvělý kamrád, jak si s tebou psal jako holka a tys mu to žral?
2.0i 107kW
Mě to tak říkal.Kolik to má přesně kombinovanou podle výrobce netuším.Při rychlé jízdě kolem 6 litrů.
šmoula:Tohle je jinej.
Tady chci alepoň poradit,že mu nikdo neodepsal a stejně se to zvrtne.
šmoula:Tohle je jinej.
Tady chci alepoň poradit,že mu nikdo neodepsal a stejně se to zvrtne.
Bez bodů